Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βγαίνει την Πέμπτη η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά Γκόντα!!! (τι ακούγεται...)

Στο κέντρο του κυκλώνα βρίσκεται ο σύνδεσμος της Αθήνας, με τις συνεχόμενες δικαστικές διενέξεις και τις αντιπαλότητες που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Την Πέμπτη, 10 Μαΐου, θα ανακοινωθεί η απόφαση  για τα ασφαλιστικά μέτρα των "61" κατά του Σπύρου Γκόντα, θεωρώντας τη ΓΣ ως παράνομη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγγραφο που κατέθεσε επωνύμως στη διοίκηση του ΣΕΔΚΑ ο Νίκος Ζαβλανός, σύμφωνα με το οποίο δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του προκειμένου να συμπεριληφθεί στη λίστα των 61 διαφωνούντων, θα γείρει τη πλάστιγγα υπέρ της νυν διοίκησης που θα πάει για εκλογές την 30η Μαΐου.  

Το έγγραφο που έστειλε το πρώην μέλος της ΚΕΔ όχι, μόνο δημιουργεί "ρήγματα" στο αντίπαλο στρατόπεδο, αλλά και φέρνει σε δύσκολη θέση το νομικό σύμβουλο, ο οποίος δεσμεύθηκε ενώπιον του δικαστή ότι οι 61 ρέφερις έχουν συνυπογράψει την κατηγορία!!!

Σε περίπτωση που τελικά κερδίσει ξανά η πλευρά των Μαύρου, Γκόντα, μην εκπλαγείτε αν ο δικηγόρος προβεί σε ενέργειες κατά του συναδέλφου του...

    
Βγαίνει την Πέμπτη η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά Γκόντα!!! (τι ακούγεται...) Reviewed by THE REFEREES on 6:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.