Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η... μπούκα των Γκόντα, Φούφη στη συνεδρίαση της ΚΕΔ!!! (τι είπαν στα μέλη, τι απάντησαν εκείνα...)

Οι Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης βρέθηκαν χθες γύρω στις 14.00 στα γραφεία της ΕΟΚ και ζήτησαν να συναντηθούν με τα μέλη της ΚΕΔ, τα οποία και αποδέχθηκαν το αίτημα.
Οι διεθνείς ρέφερις λοιπόν, βρέθηκαν μπροστά στους ΚΕΔάρχες και θέλησαν να ενημερωθούν για τους λόγους για τους οποίους δεν μπήκαν τόσο στους ημιτελικούς όσο και στην κανονική περίοδο.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Στέλιος Συμεωνίδης, ως γενικός συντονιστής, ο οποίος τους ανέφερε πάνω - κάτω ότι έτσι αποφάσισαν, αφού είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση των ρέφερις. 

Οι Γκόντας, Φούφης δεν πείστηκαν και συνέχιζαν να ρωτούν επίμονα, με συνέπεια ο Κώστας Κορομηλάς να τους προτρέψει να κάνουν γραπτό ερώτημα ώστε να υπάρχει και η γραπτή απάντηση.

Οι διαιτητές αποχώρησαν και ο δικηγόρος τους Γιάννης Μαύρος πήρε την "σκυτάλη", λέγοντας ότι οι πελάτες του περιμένουν απαντήσεις, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα προβούν σε κάθε νόμιμη διαδικασία. 

Λίγα λεπτά μετά ο τελευταίος αποχώρησε από την ΚΕΔ και μαζί με τους διεθνείς κατευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, ώστε να καταθέσουν μηνύσεις.

Θα επακολουθούσαν τραγελαφικές καταστάσεις... 

Η... μπούκα των Γκόντα, Φούφη στη συνεδρίαση της ΚΕΔ!!! (τι είπαν στα μέλη, τι απάντησαν εκείνα...) Reviewed by THE REFEREES on 8:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.