Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι αντιδράσεις των δύο "στρατοπέδων" για την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων στον ΣΕΔΚΑ!!! (ποιοι χαμογελούν...)

Η απόφαση της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων των "61 μείον ...1" διαιτητών κατά των Μαύρου, Γκόντα έγινε δεκτή με χαμόγελα αλλά και δυσαρέσκεια!!!

Η πλευρά της πρώην διοίκησης (Βιδάλης, Τεφτίκης, Τηγάνης κλπ.) δεν έκρυβε το χαμόγελό της, διότι δικαιώθηκε για τις καταγγελίες περί παράνομης γου - σου που διεξήχθη. 

Όπως ανέφεραν σε διαιτητές "κέρδισε το δίκαιο" και ότι και με τη "βούλα" η ΓΣ ήταν παράνομη.

Από την άλλη πλευρά, οι Μαύρος, Γκόντας δεν ένιωσαν ούτε κρύο, ούτε ζέστη από την απόφαση, μια και θεωρούν ότι έχουν το "πάνω χέρι" στη διοικούσα επιτροπή, με την οποία θα πάμε στις εκλογές. 

Αλλά ο Γκόντας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τους "61" ρέφερις, οι οποίοι ταλαιπώρησαν τους υπόλοιπους 

"Δεν προσφέρατε και τις καλύτερες υπηρεσίες στον Σύνδεσμό μας...", ανέφερε στην κάτωθι επιστολή:


Συνάδελφοι,

μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση - προσωρινή διαταγή σε σχέση με τα Ασφαλιστικά Μέτρα για διορισμό προσωρινής Διοίκησης στον Σύνδεσμο μας που κατέθεσαν οι 61 Συνάδελφοι μας

Ο Πρόεδρος Πρωτοδικών ενώ έκανε δεκτή την αίτηση των Συναδέλφων μας όρισε ως προσωρινή Διοίκηση του ΣΕΔΚΑ με σκοπό να προκηρύξει άμεσα εκλογές τους:

1) Ιωάννη Μαύρο 2) Λάζαρο Βορεάδη 3) Σπυρίδωνα Γκόντα 4) Χρυσόστομο Σχινά 5) Αναστάσιο Μαυρουδή 6) Νικόλαο Ζαβλανό 7) Θεόδωρο Βιδάλη 8) Ανδριανό Παυλόπουλο 9) Θεολογίτη Γιώργο ως τακτικά μέλη και ως αναπληρωματικά τους: 1) Ελευθέριο Ντίνο 2) Κωσταντίνο Μουζάκη 3) Κώστα Τεφτίκη
*Η σειρά είναι αυτή που αναφέρεται στην απόφαση.

Τι σημαίνει όμως πρακτικά αυτή η απόφαση για τον Σύνδεσμό μας?

Θα πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα  Συμβούλιο της Διοικούσας Επιτροπής (το πιθανότερο αύριο το απόγευμα) να επιλυθούν τα άμεσα θέματα και να αποφασιστεί η σύγκλιση νέας Γενικής Συνέλευσης με μοναδικό θέμα τις Αρχαιρεσίες του ΣΕΔΚΑ για ορισμό της ίδιας (30 Μαίου 2018)  ή νέας (το συντομότερο δυνατόν αφού η νέα Διοίκηση θα πρέπει να αναλάβει το πολύ σοβαρό θέμα των Δηλώσεων Ενέργειας και Μη) ημερομηνίας εκλογών.

Με την ευκαιρία  θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στους 61 Συναδέλφους που έκαναν την αίτηση:
αυτό που έγινε (με βάση το αποτέλεσμα της απόφασης - με την αίτηση σας) ήταν να ταλαιπωρηθούν τα Μέλη του ΣΕΔΚΑ με μία ακόμα Γενική Συνέλευση με θέμα την διενέργεια εκλογών. (Το ίδιο που είχε αποφασισθεί και με την προηγούμενη Γενική Συνέλευση δηλαδή).

Ελπίζω έστω και τώρα να έχετε καταλάβει ότι δεν προσφέρατε και τις καλύτερες υπηρεσίες στον Σύνδεσμό μας.


Επίσης, είμαι βέβαιος ότι μεταξύ σας περιλαμβάνονται και κάποιοι που έχουν εκτιμήσει την μη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους....γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν περισσότεροι από 10 (μεταξύ σας) που ακόμα πιστεύουν ότι αυτό που έγινε ήταν για το καλό του ΣΕΔΚΑ και των Μελών του.

Με εκτίμηση
Σπύρος Γκόντας
Οι αντιδράσεις των δύο "στρατοπέδων" για την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων στον ΣΕΔΚΑ!!! (ποιοι χαμογελούν...) Reviewed by THE REFEREES on 2:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.