Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απομονωμένοι από τον έξω κόσμο οι διαιτητές του φάιναλ φορ!!! (κάθε διαιτητικό λάθος "πληρώνεται" )

Οι αξιωματούχοι της Ευρωλίγκα φοβούνται για τυχόν διαιτητικά λάθη, με συνέπεια να έχουν μαντρώσει τους διαιτητές στο Βελιγράδι!!!

Οι Μπερτομέου και Στόουκς έχουν "λιώσει" τους οκτώ ρέφερις στα σεμινάρια και στα "τρεξίματα, ενώ τους έχουν δώσει εντολή να μην βγαίνουν από το ξενοδοχείο...

Παράλληλα, μετά τις 22.00 θα είναι στα κρεβάτια τους...

Ο Μπερτομέου, πάντως, ανέφερε ότι "είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να μειώσουμε τα λάθη των διαιτητών. Δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε, θα τα έχουμε πάντα. 

Υπάρχει μια ομάδα ειδικών που κάθε βδομάδα παρακολουθούν όλα τα παιχνίδια και κάνουν εκθέσεις για τη διαιτησία. 

Εκπαιδεύουμε τους διαιτητές συνεχώς και η τεχνολογία μας βοηθά. Πρέπει να αντιδρούμε στα διαιτητικά λάθη, όπως κάναμε στα playoffs. 

Εγιναν δυο λάθη και οι διαιτητές αυτοί σταμάτησαν να σφυρίζουν στα επόμενα παιχνίδια. Μπορούμε να εξηγούμε μάλιστα, όταν γίνονται αυτά. 

Οπως για παράδειγμα έγινε στο τέταρτο ματς της σειράς ΤΣΣΚΑ-Χίμκι, όταν αποδείξαμε ότι οι διαιτητές ήταν σωστοί. Μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα τέτοιες καταστάσεις. Αλλά το να κάνει κάποιος βίντεο με όποιες φάσεις θέλει, είναι χειραγώγηση και όχι καταγραφή".
Απομονωμένοι από τον έξω κόσμο οι διαιτητές του φάιναλ φορ!!! (κάθε διαιτητικό λάθος "πληρώνεται" ) Reviewed by THE REFEREES on 4:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.