Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γκόντας στον Σχινά: "Για λόγους ευθιξίας δεν θα έπρεπε να δεχθείς την υποψηφιότητα!!" (τι διεμήφθη μεταξύ των διεθνών...)

Άπαντες στον σύνδεσμο της Αθήνας ανέμεναν με ιδιαίτερο τις προθέσεις των Τόμι Σχινά και Νίκου Ζαβλανού κατά τη διάρκεια του πρώτου συμβουλίου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Κι αυτό, για κάποιους συγκεκριμένους λόγους.

Στην περίπτωση του διεθνή ρέφερι, επειδή ο Γκόντας ήταν αυτός που τον πρότεινε στη διοικούσα επιτροπή και ως εκ τούτου, υπήρξε η ηθική, τουλάχιστον, υποχρέωση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το σημερινό συμβούλιο ο Σχινάς έκανε επαφές και με την πλευρά Βιδάλη, Παυλόπουλου, Θεολογίτη και μάλιστα, είχε συνομιλία με προβεβλημένο στέλεχος, που δεν είναι της παρούσης να τον αναφέρουμε.

Τελικά, επέλεξε την πλευρά τελευταίων, με συνέπεια ο Γκόντας να του αναφέρει στο συμβούλιο: "Αν μη τι άλλο, για λόγους ευθιξίας θα έπρεπε να μην δεχθείς την υποψηφιότητα για την προεδρία".

Ο Σχινάς απάντησε: "Αφού δεν υπάρχει συναίνεση, τότε την αποδέχομαι".

Τότε ο Γκόντας ανέφερε ότι αποσύρει τη δική του και περίμενε να πράξει το ίδιο και διεθνής ρέφερι, προτείνοντας τον Γιάννη Μαύρο.

"Δεν την αποσύρω όμως, εγώ...", ξεκαθάρισε ο Σχινάς και εκεί σταμάτησαν όλα. 

Ο Σπύρος Γκόντας να σημειωθεί ότι ψήφισε λευκό για τις υπόλοιπες θέσεις του συμβουλίου.      
Γκόντας στον Σχινά: "Για λόγους ευθιξίας δεν θα έπρεπε να δεχθείς την υποψηφιότητα!!" (τι διεμήφθη μεταξύ των διεθνών...) Reviewed by THE REFEREES on 10:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.