Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κλαίμε όλοι: Αναρμόδια δηλώνει η ΟΔΚΕ σε επιστολή της!!! (δηλαδή ποιες είναι οι αρμοδιότητες;)

Η ΟΔΚΕ δηλώνει αναρμόδια, λίγες ημέρες μετά την καταστατική γου - σου, όπου οι σύνδεσμοι τάχθηκαν στο πλευρό της!!! Απίστευτο;

Έστειλε λοιπόν, ο Πέτρος Παπαπέτρου μια επιστολή στον σύνδεσμο της Κατερίνης και προωθήθηκε και στην ΟΔΚΕ αναφορικά με τις παρατυπίες που παρουσιάζονται στην υπόθεση συμμετοχής του στην Α1...

Αναρμόδια δηλώνει η Ομοσπονδία, αλλά πλάκα - πλάκα όλοι στην Ελλάδα δηλώνουμε αναρμόδιοι, προκειμένου να βγάλουμε από πάνω μας τα βάρη.

Τι γράφτηκε στην επιστολή του Παπαπέτρου;

"Έχοντας υπόψιν τα ανωτέρω όντες εσείς το Κεντρικό Συνδικαλιστικό Όργανο των Διαιτητών 
Καλαθοσφαίρισης με αρμοδιότητα αλλά και υποχρέωση προάσπισης των δικαιωμάτων των 
μελών σας όταν αυτά παραβιάζονται ή απειλούνται, παρακαλώ όπως, σύμφωνα με τον 
Εσωτερικό Κανονισμό και το Καταστατικό της ΟΔΚΕ, προβείτε τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον σε κάθε ενέργεια προάσπισης και προστασίας των δικαιωμάτων μου". 

Η απάντηση στάλθηκε από την ΟΔΚΕ σήμερα και ανέφερε:

"Αν λοιπόν, όπως από το σύνολο των εγγράφων που επισυνάπτετε στο ηλεκτρονικό Σας αρχείο συνάγεται, εννοεί, ο Κος Παπαπέτρου να κινηθούν διαδικασίες ελέγχου των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΚΕΔ/ΕΟΚ), τότε σαφώς ατυχώς απευθύνεται στην «Ο.Δ.Κ.Ε.» καθόσον, όπως καλά γνωρίζετε, η «Ο.Δ.Κ.Ε.» είναι το Δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο με μέλη, σύμφωνα με το αρ. 43 Α Ν 2725/1999, όπως ισχύει, τους Συνδέσμους – Μέλη Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης".

Δηλαδή, η ΟΔΚΕ διώχνει την "καυτή πατάτα", αν και θα έπρεπε να κινητοποιηθεί. Τα μέλη της ΚΕΔ, άλλωστε, είναι μέλη συνδέσμων και κατ' επέκταση μέλη της ΟΔΚΕ.

Συνδικαλιστικό όργανο είναι η Ομοσπονδία και έπρεπε να δράσει υπέρ του Παπαπέτρου και οιονδήποτε άλλου που το έχει ανάγκη.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Στη γου - σου πάρθηκαν δύο κρίσιμες αποφάσεις, που έχουν σχέση με τα μέλη της ΚΕΔ:


  1. Οι παρατηρητές διαιτησίας να στέλνουν ένα 24ωρο μετά τη διεξαγωγή του ματς τις παρατηρήσεις στους διαιτητές, προκειμένου οι τελευταίοι να γνωρίζουν τα λάθη τους.
  2. Παρατηρητές, συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού με ρέφερις, να μην αξιολογούν τους διαιτητές της ίδιας κατηγορίας. 


Και αναρωτιόμαστε: Έχουν σταλεί στα μέλη της ΚΕΔ οι αποφάσεις αυτές; Ενημερώθηκαν εγγράφως για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη γου - σου και μάλιστα, σχεδόν ομόφωνα;

Ή όλα έγιναν για το θεαθήναι;


Κλαίμε όλοι: Αναρμόδια δηλώνει η ΟΔΚΕ σε επιστολή της!!! (δηλαδή ποιες είναι οι αρμοδιότητες;) Reviewed by THE REFEREES on 2:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.