Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Θέτει από στιγμή σε στιγμή την παραίτησή του ο Συμεωνίδης για ηθικούς λόγους!!! (και καλά θα κάνει...)

Ο Στέλιος Συμεωνίδης διαθέτει την ευαισθησία και όλα αυτά τα χρόνια την επιδείκνυε. Γι' αυτό και η παραίτησή του είναι μονόδρομος και το έχει καταλάβει για τα καλά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θέτει από στιγμή σε στιγμή την παραίτησή του για ένα θέμα, το οποίο και προανήγγειλαν από χθες το πρωί οι Γκρίζοι Λύκοι (πατήστε εδώ), γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις εδώ και καιρό.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης έχει φέρει σε δύσκολη θέση τόσο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο όσο και τον διεθνή διαιτητή, τον οποίο κακώς - κάκιστα τοποθέτησε στην προεδρία της εταιρίας. 

Το έχει καταλάβει, τα έχει ζυγίσει και θα στείλει την παραίτησή του στα γραφεία της ΕΟΚ.

Γνωρίζει, άλλωστε ότι αν δεν το κάνει οι επιπτώσεις θα είναι βαρύτερες, ενώ θα υπάρξουν καταγγελίες προς πολιτεία και κυρίως προς ΦΙΜΠΑ. 

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία άλλωστε, απαγορεύει κάτι τέτοιο...

Την προσεχή Τετάρτη το πιθανότερο είναι ο Στέλιος Συμεωνίδης να μην βρεθεί στη συνεδρίαση της ΚΕΔ και ύστερα από περίπου 15 χρόνια αδιάλειπτης και πετυχημένης παρουσίας του στην ΚΕΔ, να ολοκληρώσει το έργο του.

Δεν αποκλείεται η ΚΕΔ να ολοκληρωθεί με τρεις παράγοντες διαιτησίας...

Χαρ. Καραμανλής

Θέτει από στιγμή σε στιγμή την παραίτησή του ο Συμεωνίδης για ηθικούς λόγους!!! (και καλά θα κάνει...) Reviewed by THE REFEREES on 12:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.