Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Επαναλαμβάνεται το ματς Καστοριά - Καρδίτσα!!! (τι συζητιέται στο παρασκήνιο...)

Οι Γκρίζοι είχαν αποκαλύψει τη μεγάλη είδηση υπό τον τίτλο: Οριστικό: Επαναλαμβάνεται το παιχνίδι Καστοριά - Καρδίτσα!!! (οι Γκρίζοι Λύκοι το είχαν προβλέψει...) Ήταν ξεκάθαρο ότι θα συνέβαινε, απλά οι της ΕΟΚ καθυστέρησαν την απόφαση μήπως και δεν χρειαστεί το ματς.

Το ματς θα γινόταν ούτως ή άλλως, αφού τα μέλη της ΚΕΔ δεν θα μπορούσαν να "αδειάσουν" τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο οποίος ως πρωτοβάθμιο όργανο ακύρωσε το παιχνίδι.

Για το λόγο αυτό ο Σταύρος Ταρενίδης δεν μπήκε, κακώς - κάκιστα, σε πέντε αγώνες!!!

Τα μέλη της ΚΕΔ εξάντλησαν την αυστηρότητά τους σε έναν μόνο διαιτητή από τους τρεις, για μια πραγματικά δύσκολη φάση.

Και τη θεωρούμε μια από τις πιο μεγάλες αδικίες που υπήρξαν στο πρωτάθλημα.

Όταν για παρόμοιες φάσεις άλλοι διαιτητές την "σκαπουλάρουν", λόγω της δεδομένης δυσκολίας κι άλλοι τιμωρούνται με μια.

Διαφωνούμε οριζοντίως και καθέτως για την απόφαση της ΚΕΔ, αφενός να τιμωρήσει μόνο τον Ταρενίδη και αφετέρου, να τον βάλει στον "πάγο" για τόσες αγωνιστικές.

Ψιθυρίζονταν στις ομάδες της Α2 ότι η Καστοριά είχε λάβει τη διαβεβαίωση από παράγοντες της ΕΟΚ ότι θα έρθει "τούμπα" η απόφαση, αλλά προφανώς και δεν ίσχυε...

Η Καστοριά είχε επικρατήσει στις 16/12/2017 της Καρδίτσας με 67-66, χάρη σε ένα γκολ-φάουλ του Κακλαμάνου στα 2,7" πριν το τέλος, με τους διαιτητές να κατοχυρώνουν το καλάθι, υποστηρίζοντας ότι ο αμυντικός είχε κουνήσει το διχτάκι, αλλάζοντας την πορεία της μπάλας.

Δείτε τη φάση...


Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Επαναλαμβάνεται το ματς Καστοριά - Καρδίτσα!!! (τι συζητιέται στο παρασκήνιο...) Reviewed by THE REFEREES on 6:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.