Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ΕΟΚ αναγνωρίζει τις οφειλές στους διαιτητές μπάσκετ

Διαστάσεις αρχίζει και παίρνει το θέμα με τα οφειλόμενα χρήματα από την ΕΟΚ στους διαιτητές του μπάσκετ για την περίοδο 2014-2017, που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ.


Το θέμα ξαναήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια και σε γενική συνέλευση των διαιτητών της Αθήνας αποφασίστηκε να διεκδικηθούν τα οφειλόμενα από ΕΟΚ και ΕΣΚΑ, χωρίς, πάντως, να διευκρινιστεί ο τρόπος.

Και σα να μην έφθανε αυτό, εσωτερικές έριδες άφησαν ουσιαστικά ακέφαλο τον Σύνδεσμο, στον οποίο ορίστηκε διοικούσα επιτροπή για να τον οδηγήσει σε εκλογές, κι έτσι το θέμα πήγε πίσω.

Από πλευράς της ομοσπονδίας του μπάσκετ τονίζεται πως η μείωση της επιχορήγησης είναι αυτή που την "υποχρέωσε" να μην καταβάλλει τα οφειλόμενα χρήματα. Και συμπληρώνεται πως όταν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες θα υπάρξει αποπληρωμή.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν υπάρχουν συντονισμένες κινήσεις ή επαφές προκειμένου είτε να βρεθεί κάποια λύση, είτε να διεκδικηθούν αυτά τα χρήματα.

Και αυτό, όμως, έχει την εξήγησή του. Ο μόνος δρόμος για να διεκδικήσουν τα χρήματά τους οι διαιτητές είναι να κινηθούν προσωπικά δικαστικά κατά της ΕΟΚ.

Και τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα έχουν αύριο στη διαιτησία.

Πηγή: filathlos
Η ΕΟΚ αναγνωρίζει τις οφειλές στους διαιτητές μπάσκετ Reviewed by THE REFEREES on 10:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.