Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η σοβαρή απάντηση του Σχινά στους Γκρίζους Λύκους και τους συναδέλφους του!!! (το ντιρέκτ του Μίκι Ρουρκ...)

Τι θέλαμε και εμείς να γράψουμε ότι ο Σχινάς θα κατέβει με τους Βιδάλη, Ορφανό, Τεφτίκη, Τηγάνη, και Παπαθανασίου στις εκλογές του ΣΕΔΚΑ. Ο πάντα σοβαρός στις απόψεις...
και στη συμπεριφορά του, Τόμυ, ο πάντα μετρημένος, ο διαιτητής με το λόου προφάιλ που αποφεύγει τη δημοσιότητα, μας έψεξε και καλά μας έκανε.

Εννοείται ότι οι Γκρίζοι Λύκοι απέχουν πνευματικά και ψυχικά με τον Τόμυ, διότι δεν είναι δυνατό να φθάσουμε σ' αυτό το υψηλό σημείο. 

Και αισθητικά, λέμε εμείς, διότι αφενός, τέτοια μαντηλάκια στο σακάκι δεν διαθέτουμε και αφετέρου, δεν έχουμε φορέσει ποτέ την όμορφη αποκριάτικη στολή του Ρόκι.

Αλλά και στο θέμα νοοτροπίας είσαι έτη φωτός μπροστά, αφού δεν θα μπορούσαμε να διανοηθούμε την παραμονή μας σε υπουργείο και με τον υφυπουργό της Νέας Δημοκρατίας αλλά και μ' αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τον ευχαριστούμε μαζί με τους δύο φίλους του, στους οποίους ευχόμαστε αφενός να βγάζουν και καμιά φορά τα αγωνιστικά τεστ και αφετέρου να βγάζουν που και που και κανένα θεματάκι.

Αν "λάσπη", όπως αναφέρεις ότι σου έριξαν οι Γκρίζοι Λύκοι, είναι ότι θα κατέβεις μαζί με τα παραπάνω μέλη του ΣΕΔΚΑ, ε, τότε σου ζητούμε ταπεινά συγνώμη.

Με τη γνωστή σοβαρότητα που τον διακρίνει έγραψε σήμερα τα παρακάτω:  

Σας ευχαριστώ που εξακολουθείτε να ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα. Άλλωστε η πρακτική σας αποδεικνύει το πόσο απέχουμε πνευματικά και ψυχικά. θα ήθελα να συμπληρώσετε στο βιογραφικό της υποψηφιότητάς μου στο ΣΕΔΚΑ τα κάτωθι:

1)Τηγάνι μόνο για ψάρι.

2) Ορφανός μόνο από πατέρα.

3) Πυγμαχία σταμάτησα πριν 5 χρόνια. Δεν θα επανέλθω.

4) Τεύτονας κατά το τέκτονας δεν υπήρξα ποτέ. 

5) Παπαθανασίου Βαγγέλης υπέροχος μουσικός

Υ.Γ. Θα σας ενημερώσω έγκαιρα για το τι πρόκειται να πράξω στις 13 και με ποιον. Μην αγχώνεστε!!!


Η σοβαρή απάντηση του Σχινά στους Γκρίζους Λύκους και τους συναδέλφους του!!! (το ντιρέκτ του Μίκι Ρουρκ...) Reviewed by THE REFEREES on 6:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.