Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η απάντηση του ...τέως προέδρου ΣΕΔΚΑ προς τους ρέφερις!!! (με δικαστικούς αντιπροσώπους οι εκλογές στο σύνδεσμο)

Για πρώτη φορά οι εκλογές στον σύνδεσμο θα γίνουν με κάθε επισημότητα και με το γράμμα του νόμου, μια και θα βρεθεί δικαστικός αντιπρόσωπος οριζόμενος από το Πρωτοδικείο ύστερα από αίτηση.

Παράλληλα, θα εξεταστούν λεπτομερώς όλες οι υποψηφιότητες και κυρίως αν τα μέλη είναι ταμειακώς εντάξει.

Ο Σπύρος Γκόντας, πάντως, έστειλε σήμερα επιστολή στους συναδέλφους του και ανέφερε:


Συνάδελφοι,

για όσους απουσίαζαν από την χθεσινή Γενική Συνέλευση, οφείλω να σας ενημερώσω για τα παρακάτω:

Χθες το μεσημέρι (περίπου στις 12:30) ενημερώθηκα από  συνεργάτη του Κου Μαύρου Γιάννη (Μέλους μας και Νομικού μας Συμβούλου) ότι (61) εξήντα και ένας Συνάδελφοι μας κατέθεσαν αίτηση για διορισμό προσωρινής Διοίκησης στον Σύνδεσμο μας λόγω έλλειψης διοίκησης και κατεπείγουσας ανάγκης διορισμού νέας και ότι θα γινόταν η εκδίκαση της αίτησης στις 14:30 της ίδιας ημέρας στο Πρωτοδικείο.

Οι (61) εξήντα και ένας Συνάδελφοι μας πρότειναν για αυτή την προσωρινή Διοίκηση στον Σύνδεσμο μας τους παρακάτω Συναδέλφους μας:
1) Θεόδωρο Βιδάλη
2) Στέφανο Παπαθανασίου
3) Γιώργο Ορφανό
4) Γιώργο Πλιάκα
5) Κώστα Τεφτίκη
6) Γιώργο Θεολογίτη
7) Γιώργο Τηγάνη
8) Αναστάσιο Μαυρουδή
9) Ανδριανό Παυλόπουλο

και ως αναπληρωματικά μέλη τους:
1) Λεωνίδα Σκούτα
2) Αθανάσιο Μπούκα
3) Ευάγγελο Πόντα

Σε αυτή μάλιστα αναφέρεται η διενέργεια εκλογών  εντός των επόμενων (3) μηνών.

Έχω υποχρέωση να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

α) Τα (7) επτά από τα προτεινόμενα μέλη είναι τα μέλη του Δ.Σ που δήλωσαν τις παραιτήσεις τους πολύ πρόσφατα, παραιτήσεις που όλοι σας γνωρίζετε.

Οφείλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στον  Θεολογίτη, όχι γιατί έχω καλύτερη προσωπική άποψη για αυτόν αλλά γιατί στην παραίτηση του ανέφερε ότι παραιτείται λόγω έλλειψης χρόνου.

Μάλιστα ενώ ως απερχόμενος Ταμίας του έχει ζητηθεί από εμένα αλλά και από τον Παπαθανασίου να έρθει και να αποδώσει ως οφείλει αναφορά για όλα τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν από τον Νοέμβριο και μετά, απαντάει : δεν έχω χρόνο, μιλήστε με τον λογιστή.

Χρόνο όμως να προταθεί και να συμμετέχει στην προσωρινή διοίκηση βρήκε......

Δεν μπορώ να φανταστώ  ότι δεν  είχε ενημερωθεί και δεν είχε συμφωνήσει για την πρόταση των Συναδέλφων του.

β) Αρκετοί Ενεργοί και Αξιολογημένοι στις Εθνικές Κατηγορίες Συνάδελφοι μας με πήραν στο τηλέφωνο και με ενημέρωσαν για τηλεφωνήματα που δέχτηκαν (έχει ενδιαφέρον και από ποιους) στα οποία τους έλεγαν : αν συμφωνήσεις με την πρόταση θα χαρεί ιδιαίτερα και ο Πρόεδρος αλλά αν διαφωνήσεις θα στεναχωρηθεί ιδιαίτερα. 

Και με ρωτούσαν : Τι να κάνουμε?

Η απάντηση μου ήταν: να κάνετε αυτό που θεωρείτε καλό για εσάς.

γ) Κατά την διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης κάποιοι Συνάδελφοι μας (Μη αξιολογημένοι) δήλωναν όχι μόνο σε εμένα αλλά παρουσία αρκετών άλλων ότι ποτέ δεν συμφώνησα με την παραπάνω πρόταση και κακώς το όνομα μου  βρίσκεται σε αυτή την λίστα.

Συνάδελφοι καταλαβαίνω και δικαιολογώ  τους Ενεργούς Αξιολογημένους Συναδέλφους μας, που είναι και η πλειονότητα στην συγκεκριμένη λίστα. Φοβήθηκαν να μην υποστούν τις όποιες συνέπειες της άρνησης τους να συμμετέχουν.

Δεν μπορώ να πω το ίδιο όμως και για τους υπόλοιπους.

Δεν θα  κάνω την χάρη  στους (2) δύο Μη Ενεργούς Συναδέλφους που βρίσκονται στην λίστα, να αναφέρω τα ονόματα τους, αλλά πιστεύω ότι γνωρίζετε και οι (2) δύο, ότι οι βροχές σταμάτησαν εδώ και ημέρες......

Ελπίζω βέβαια έστω και την τελευταία  στιγμή ΟΛΟΙ μας να σκεφτούμε το συνολικό καλό, με την βοήθεια της ανωνυμίας που προσφέρει η μυστική ψήφος και να αποφασίσουμε για το μέλλον του  Συνδέσμου μας το σωστό.

Για να κάνω και λίγο χιούμορ, (και να ξεκινήσω και την προεκλογική περίοδο) θα χρησιμοποιήσω το γνωστό σε όλους μας :

μετά τις εκλογές (όποτε και αν γίνουν, δεν πιστεύω ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, αλλά που να ξέρει κανείς...) ο ΣΕΔΚΑ (όλοι εμείς δηλαδή) θα έχει για διοίκηση αυτούς που του αξίζουν....

Παραλίγο να το ξεχάσω : το σημείωμα τους απορρίφθηκε και ορίστηκε (νέα) δικάσιμος για την Δευτέρα 7 Μαΐου.

Ευχαριστώ 

Σπύρος Γκόντας
"τέως Πρόεδρος" .... γιατί ειπώθηκε και αυτό: μα πως υπογράφει ως Πρόεδρος αφού δεν υπάρχει Δ.Σ.?)
Η απάντηση του ...τέως προέδρου ΣΕΔΚΑ προς τους ρέφερις!!! (με δικαστικούς αντιπροσώπους οι εκλογές στο σύνδεσμο) Reviewed by THE REFEREES on 10:38 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.