Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Καταγγελία διαιτητών: "Δεν μας εξήγησαν ότι θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα κατά της γου - σου!!!"

Αναστάτωση επικρατεί στο χώρο του αθηναϊκού μπάσκετ, αφού αρκετοί εν ενεργεία διαιτητές διαπίστωσαν ότι για άλλο λόγο έδωσαν το ΟΚ να συμπεριληφθεί το όνομά τους στη λίστα των 61 και γι' άλλο λόγο βρέθηκε αυτή στο Πρωτοδικείο!!!

Όπως λένε και έμπειροι ρέφερις, η λογική ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή και να πάνε όλοι ενωμένοι στις εκλογές, ορίζοντας το Πρωτοδικείο μια διοικούσα επιτροπή και από τις δύο πλευρές.

Αντ' αυτού, ενημερώθηκαν ότι η συναίνεση που έδειξαν είχε ως στόχο την ακύρωση της πρώτης γου - σου ως παράνομη και συνάμα την ανατροπή του Γκόντα!!!

Βεβαίως και όλα έγιναν τηλεφωνικά, με συνέπεια πολλοί διαιτητές να μην μπόρεσαν να υπογράψουν, κάτι που εντόπισε στο δικαστήριο ο Γιάννης Μαύρος.

Το φοβερό είναι ότι κάποιοι διαιτητές που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα των "61" είχαν δώσει το παρών στην πρώτη γου - σου και συμμετείχαν στη διαδικασία ψήφισης των θεμάτων!!!


Καταγγελία διαιτητών: "Δεν μας εξήγησαν ότι θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα κατά της γου - σου!!!" Reviewed by THE REFEREES on 8:51 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.