Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ομάδα κινεί τις νόμιμες(!) διαδικασίες εναντίον των διαιτητών... (σε αγώνα παμπαίδων!!!)

Άσχημα τα πράγματα σε έναν αγώνα παμπαίδων!!! Οι συμπεριφορές δεν ήταν και οι καλύτερες, ενώ μπήκε στο στόχαστρο και η διαιτησία.

Η Ακαδημία Καλύμνου προέβη σε καταγγελία, που ανέφερε:

«Τώρα που καταλάγιασε η σκόνη και ο κουρνιαχτός από το παιχνίδι ΜΙΝΙ μεταξύ των ομάδων ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΕΑΚΑ και βλέποντας τα πράγματα πιο ψύχραιμα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους εσάς για τα παρακάτω:

Εκτός από την προκλητική και απαράδεκτη διαιτησία του αγώνα (για την οποία θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες) καταγγέλλουμε σε όλο το φίλαθλο κοινό της Δωδεκανήσου την ανάρμοστη, προκλητική και επαίσχυντη συμπεριφορά του κ.προέδρου της ΕΑΚΑ ο οποίος 1’ πριν την έναρξη του αγώνα, απευθυνόμενος προς τον πάγκο της ομάδας μας και μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα 10χρονων, 11χρονων και 12χρονων παιδιών, μελών της διοίκησης, προπονητών και πλήθους γονέων και φιλάθλων, προέταξε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του (χαρακτηριστική άσεμνη χειρονομία) συνοδευόμενη από τη φράση «θα σας γ@...ω».

Το γεγονός αυτό είναι απαράδεκτο και κατακριτέο, πόσο δε μάλλον όταν γίνεται από τον πρόεδρο ενός ιστορικού σωματείου και σε αγώνα ΜΙΝΙ, παιδιών ηλικίας 10, 11 και 12 χρόνων».

Ομάδα κινεί τις νόμιμες(!) διαδικασίες εναντίον των διαιτητών... (σε αγώνα παμπαίδων!!!) Reviewed by THE REFEREES on 2:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.