Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του ΟΣΦΠ και η απουσία του ΠΑΟ στο δου - σου του ΕΣΑΚΕ!!! (ποια είναι τα μηνύματα που στέλνονται...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι προσπαθούν να σας ενημερώνουν με τον πιο έγκυρο και έγκαιρο τρόπο για τα τεκταινόμενα στο χώρο του μπάσκετ, με το μοναδικό τους τρόπο. Γι' αυτό και σήμερα θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις από το δου - σου στον ΕΣΑΚΕ, στον οποίο απουσίαζε η πλευρά του ΠΑΟΚ και δήλωσε παρών αυτή του ΟΣΦΠ!!!

Κατ' αρχάς, να αναφέρουμε ότι η παρέμβαση του ερυθρόλευκου Χρήστου Σταυρόπουλου ήταν καταλυτική, ζητώντας απ' όλες τις πλευρές να σταματήσουν τον πόλεμο...

Είπε στον Βαγγέλη Λιόλιο ότι κακώς έστειλε εξώδικο και ότι θα μπορούσε να λυθεί μέσω μιας επιστολής προς το συμβούλιο.

Απόψεις σημαντικές όσο και αποτελεσματικές. 

Και συνεχίζουμε: Η απουσία του ΠΑΟ από το δου - σου της λίγκας ερμηνεύεται ως αποστασιοποίηση από το συγκεκριμένο θέμα.

Προσέξτε: Δεν λέμε ότι ήταν εναντίον του Λιόλιου αλλά σε πρώτη φάση οι πράσινοι δείχνουν μια τάση να βγουν από το κάδρο. 

Όπως θα γνωρίζετε βεβαίως, κάποιες ομάδες είναι στη σφαίρα επιρροής τους και θα μπορούσαν να αποτελούσαν βαρόμετρο στην καταγγελία του Πατρινού επιχειρηματία, όμως, δεν παρενέβη κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία. 
Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του ΟΣΦΠ και η απουσία του ΠΑΟ στο δου - σου του ΕΣΑΚΕ!!! (ποια είναι τα μηνύματα που στέλνονται...) Reviewed by THE REFEREES on 4:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.