Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γιατί πάνε να μας πείσουν ότι o ΠΑΟΚ μπορεί να ηττηθεί σήμερα από τον Φάρο!!! (και να σωθεί ο Πανιώνιος...)

Οκ, είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο ότι "η ελπίδα πεθαίνει τελευταία" ή  ότι "η ελπίδα, όσο απατηλή κι αν είναι, μας χρειάζεται τουλάχιστον για να μας οδηγεί στο τέλος της ζωής από ένα δρόμο ευχάριστο".

Τα δεχόμαστε όλα αυτά, αλλά, από που κι ως που, σήμερα μπορεί να χάσει ο Φάρος τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη;

Αν θυμάστε οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν γράψει ένα μήνα νωρίτερα: Ψύλλοι στα αυτιά τους μπήκανε: Θέλουν να ρίξουν τον Κόροιβο στην Α2!!! 

Μόλις ο Λαγός διάβασε τους Γκρίζους Λύκους, που ξέρουμε ότι τους ...αγαπάει ιδιαίτερα, άρχισε να τρέχει με χίλια και άφησε υπόνοιες σε συνέντευξη Τύπου λίγες ημέρες αργότερα:

"Παρακολουθούμε στενά τα τεκταινόμενα σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές ομάδες, το λέω για να μη νομίζουν κάποιοι κύριοι πως ό,τι κάνουν θα περνάει έτσι. Βλέπουμε διάφορα περίεργα πράγματα, αλλά δε θέλουμε να δυναμιτίσουμε την κατάσταση. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλες τις αρχές και τα αρμόδια όργανα που εποπτεύουν το πρωτάθλημα". 

Πως μπορεί, λοιπόν, να εξαχθεί ένα τέτοιο συμπέρασμα;

Αγωνιστικά, ας πούμε; Είναι καλύτερος ο Φάρος από τον ΠΑΟΚ;

Συναισθηματικά, ας πούμε; Ο ΠΑΟΚ έχει δεσμούς με τον Πανιώνιο ή δεν θέλει τον Κόροιβο στην Α1; 

Ψυχολογικά, ας πούμε; Επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, μετά την οριστικοποίηση της παραμονής θα στρέψει το βλέμμα του για ακόμα ψηλότερα;

Διαιτητικά, ας πούμε; Θα βάλουν τη ...σφυρίχτρα τους οι διαιτητές να κερδίσει ο Φάρος;

Μισό λεπτάκι, διότι έχουμε μπερδευτεί τώρα.

Πόσες πιθανότητες, αλήθεια, δίνετε να κερδίσει ο Σκουρτόπουλος τον Παπαθεοδώρου;

Ή ακόμα να περάσει από το Ρέθυμνο ο Πανιώνιος;

Ο Λαγός, όπως σας γράψαμε (πατήστε εδώ), είχε τετ α τετ με τον Ζομπανάκη στην εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ και απ' ότι μπορεί να αντιληφθούμε μίλησαν (και) γι' αυτό.

Για να είμαστε σοβαροί τώρα: Αν, λέμε αν, σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ο Σκουρτόπουλος περάσει μέσα από τον ΠΑΟΚ και ο Βαγγέλας μέσα από το Ρέθυνο, σκεφτείτε τι θα ειπωθεί για το πρωτάθλημα της Α1.

Παγερά αδιάφορους αφήνει τους Γκρίζους Λύκους ποιος θα κερδίσει ή θα χάσει, ποιος θα πέσει ή θα παραμείνει στην κατηγορία, όμως, σήμερα "παίζεται" και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Μην το ξεχνάμε αυτό...
Γιατί πάνε να μας πείσουν ότι o ΠΑΟΚ μπορεί να ηττηθεί σήμερα από τον Φάρο!!! (και να σωθεί ο Πανιώνιος...) Reviewed by THE REFEREES on 12:28 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.