Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Για άλλα 20 χρόνια θα παραμείνει πρόεδρος στην ΕΟΚ ο Βασιλακόπουλος!!! (το πήρε απόφαση...)

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στοχοποιείται και μαζί του ολόκληρη η ΚΕΔ. Οι ξύλινοι τίτλοι του τύπου "Πέφτει ο Βασιλακόπουλος", "Παραιτείται ο Βασιλακόπουλος", "Αλλάζει η ΕΟΚ", "Καταρρέει η ομοσπονδία"
το μόνο που θα κάνει είναι να πείσει τον Βασιλακόπουλο να παραμείνει στην προεδρία της ΕΟΚ για τα επόμενα 20 χρόνια!!!

Και εκεί που περιμένουμε τον Βασιλακόπουλο να αποχωρεί από την ΕΟΚ, να δούμε να φεύγουν παράγοντες από τις ομάδες...

Η παρουσία του στο τιμόνι της ΕΟΚ, σίγουρα, δημιουργεί προβλήματα σε πολλούς, οι οποίοι βλέπουν ότι μπορούν, είτε να πάρουν τη θέση του, είτε να παρεισφρήσουν μέσα στην ομοσπονδία.

Μην τρώτε παραμύθι. Ούτε αγνοί, ούτε αμόλυντοι είναι αυτοί που τον στοχοποιούν. Αυτοί που είναι μόνιμα εμπαθείς και κακοπροαίρετοι. 

Την Καρέκλα θέλουν, τον καναπέ και τους πάγκους της ΕΟΚ... Θέλουν το τραπέζι, τη δύναμη, την εξουσία και ό,τι άλλο συνεπάγεται.

Και αν ποτέ το πετύχουν, τότε δεν θα κάνουν τα ίδια αλλά ακόμα χειρότερα...

Πάρτε παράδειγμα τον Ηλία Καφφέ. Ήταν να τρουπώσει στην ΟΔΚΕ... Όταν τρούπωσε προσπάθησε να αλώσει το σύστημα, με χρήματα από τις χορηγίες, με υποσχέσεις για ανόδους κι άλλα τέτοια. 

Έδινε χρήματα για τα DVDs, για τα ταξίδια μελών, για γεύματα και δείπνα. Μέχρι και ίδρυμα "Γ. Βασιλακόπουλος" ονειρευόταν και μόλις τα άκουσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ έφυγε μακριά απ' αυτόν...

Είναι αυτό που λέει η λαϊκή ρήση "δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι..."  

Καφφέδες υπάρχουν πολλοί στο χώρο, όπως και πρόθυμοι ηλίθιοι να γράφουν και να λένε τα ίδια και τα ίδια. "Έπεσε ο Βασιλακόπουλος", "Γλίστρησε ο Βασιλακόπουλος", "Που είναι ο Βασιλακόπουλος;"

Η αντοχή του Βασιλακόπουλου στο χρόνο είναι προϊόν της σοβαρότητας και της ικανότητας που διαθέτει, ακόμα και μέχρι σήμερα. 

Και αν συνεχίσουν να τα λένε αυτά, τότε το μόνο που θα πετύχουν είναι να τον αναγκάσουν να παραμείνει στην προεδρία της ΕΟΚ για τα επόμενα 20 χρόνια...

Χαρ. Καραμανλής
Για άλλα 20 χρόνια θα παραμείνει πρόεδρος στην ΕΟΚ ο Βασιλακόπουλος!!! (το πήρε απόφαση...) Reviewed by THE REFEREES on 12:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.