Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σταράτη τοποθέτηση από έμπειρο διαιτητή για τις εκλογές του ΣΕΔΚΑ!!! (και δεν είναι προνομιούχος)

Γνωστός διαιτητής τοποθετήθηκε δημοσίως για τις εκλογές του ΣΕΔΚΑ κι αυτό μας άρεσε τα μάλα.
Κατά πρώτο, διότι ο ρέφερι βγήκε και είπε ό,τι ακριβώς πιστεύει. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, είτε διαφωνούμε, είτε όχι ο Θανάσης Μπούκας μίλησε ανοικτά.

Κατά δεύτερο ο Θανάσης δεν είναι από τους διαιτητές που πήρε πολλά παιχνίδια. Τουναντίον θα λέγαμε...

Τι γράφει ο Θανάσης Μπούκας;

Μια μέρα έμεινε για την εκλογή προεδρείου στις κρισιμότερες εκλογές στην ιστορία του συνδέσμου μας.

Αύριο καλούμαστε να πάρουμε μια απόφαση για το πως θα πορευτούμε και επειδή δεν ξέρω αν κάποιοι «επαναστάτες» μας δώσουν τον λόγο θα ήθελα να θέσω κάποια ερωτήματα και σκέψεις προς τους συναδέλφους που θα χρειαστούν να σηκώσουν αυτό το βάρος.


Όταν είσαι υποψήφιος και στην επιστολή σου βάζεις το ερώτημα αξιοπρέπεια ή ρουφιανιά, διαφάνεια και αδιαφάνεια. Ισονομία και ανισότητα, τότε δεν βγαίνεις ως πρόεδρος να αναφωνήσεις από το βήμα (προ μηνών) όποιος έχει μέσο να το χρησιμοποιήσει να δει προκοπή.

Προσβάλεις τους θεσμούς,τις επιτροπές και τον αγώνα του καθένα που ιδρώνει να καθιερωθεί.

Ως άνθρωπος που βρίσκομαι στον ΣΕΔΚΑ 19 ολόκληρα χρόνια δεν μπορώ να είμαι αμέτοχος σε ότι γίνεται και θεωρώ ότι το γαϊτανάκι προσβολών πρέπει να σταματήσει και να μην πάρει παράταση για τουλάχιστον 3 χρόνια.

Πολιτικός δεν είμαι και ούτε υποψήφιος αυτό όμως που έχω να πω είναι ότι…


  • Αυτοί που πολεμάνε τους θεσμούς να μας πούνε γιατί το κάνουν στο τέλος της καριέρας τους. Η δικαιολογία περί συμφερόντων δικών μας είναι τουλάχιστον αστεία. 
  • Γιατί θυμηθήκανε τώρα ότι η επιτροπή της ΚΕΔ δεν τους κάνει όταν επί χρόνια η σιωπή καλυπτόταν πίσω από τους ορισμούς τους.
  • Πως μπορεί ένας πρόεδρος ενεργός να εκπροσωπεί τα συμφέροντα μας όταν δεν έχουμε σφυρίξει ποτέ μαζί του απαξιώνοντας όλες τις κατηγορίες πλην της Α1…


Αγαπητέ συνάδελφε.

Επειδή στην ζωή τις επιλογές σου πρέπει να τις στηρίζεις μέχρι τέλους πρέπει να ξέρεις το εξής:

Αξιοπρέπεια είναι να μην κάνεις κυβιστική με την πρώτη ευκαιρία που σου δίνεται για να αποδείξεις ότι είσαι επαναστάτης. Γιατί δεν είσαι. Φτύνεις αυτούς που σε ανέδειξαν και αυτό είναι ακόμα πιο επικίνδυνο.

Επικίνδυνο είναι επίσης να μην είσαι σταθερός και να έχεις σταθερούς συμμάχους.Δεν μπορείς να εγγυηθείς υγεία για το μέλλον.

Ξέρω θα σου κάνουν εντύπωση τα λόγια μου.Σου μιλάει ένας άνθρωπος που ποτέ δεν μπήκε στην διαδικασία να πάρει τηλέφωνο την ΚΕΔ ή την ΕΟΚ για να παίξει.

Αν δεν έπαιζα έτρεχα…όπως και να έχει κάτι απολαμβάνω!

Όταν σε συγκέντρωση με ρώτησες αν έχω παίξει 3 χρόνια που βρίσκομαι στους πίνακες της Α1 η απάντηση ήταν όχι.

Αλλά έκανες ένα λάθος. 

Τόνισες μπροστά στους συναδέλφους ένα περιστατικό χωρίς να το αναφέρω ποτέ. Ήσουν διαβασμένος μεν με το τι έχει παίξει ο καθένας, με έκανες να νιώσω άκομψα δε.

Κι ο λόγος ήταν ότι μέσα από εμένα ήθελες να περάσεις τα δικά σου συμφέροντα και τις προκαταλήψεις. Όχι τα δικά μου.

Σου δηλώνω λοιπόν ευθέως ότι όλοι δεν είναι ίδιοι.

Υπάρχουν άνθρωποι που τους στήριξα χρόνια κι ακόμα τους στηρίζω χωρίς να πάρω κάτι.Γιατί η ανιδιοτέλεια, η στήριξη και η προσωπική φιλία δεν χτίζεται σε ρουσφέτια.

Δεν θα κρίνω ποτέ μια καταξιωμένη επιτροπή από ανθρώπους που βρίσκονται εκεί που βρίσκονται.

Πάντα σεβόμουν τις επιλογές τους ακόμα κι αν δεν ήμουν μέσα. Ίσως να μην είμαι ο καλύτερος αλλά ακόμα και σήμερα απολαμβάνω αυτό που κάνω σε όποια κατηγορία κι αν είμαι. Η αντίθεση με εσένα που είσαι η «ελίτ»….αν νιώθεις έτσι μην αγχώνεσαι το ίδιο νιώθω κι εγώ κι ας φτάσαμε εκεί που φτάσαμε με διαφορετικό τρόπο!

Για να τελειώνουμε.

Όποιος στον χώρο της Ελληνικής διαιτησίας καταφέρεται κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας του μπάσκετ και των μελών της ΚΕΔ ΕΟΚ δεν λογίζεται διαιτητής.

Δεν μπορείς να προσβάλεις τους θεσμούς που εκπροσωπείς επί σειράς ετών διότι προσβάλεις πρώτον και καλύτερο τον εαυτό σου.

Καιρός να βρούμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια και να πορευτούμε ενωμένοι.

Ομοσπονδία και Σύνδεσμος να πορευτούν μαζί…δεν υπάρχει άλλη λύση οπότε συνάδελφοι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Θα κλείσω με Αριστοτέλη….

Πίσω από κάθε πόνο σου, στέκει ένα λάθος σου…

Αφιερωμένο…
Σταράτη τοποθέτηση από έμπειρο διαιτητή για τις εκλογές του ΣΕΔΚΑ!!! (και δεν είναι προνομιούχος) Reviewed by THE REFEREES on 11:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.