Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο "υπόγειος" πόλεμος ΟΣΦΠ-Γαλατσό και το συμβούλιο που δεν θα γίνει ποτέ!!!

Ο Βαγγέλης ο Γαλατσόπουλος, πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, έγινε το πρόσωπο του Σαββάτου με την καυστική, ομολογουμένως, εις βάρος του ανακοίνωση από πλευράς ΟΣΦΠ. Τι έγινε, όμως και οι ερυθρόλευκοι πέρασαν στην επίθεση και τον στοχοποίησαν;
Απ' ότι μάθαμε το αρχικό λάθος του παράγοντα είναι να βρεθεί την Παρασκευή στα γραφεία της ΕΟΚ και να έχει τετ α τετ με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ύστερα από καιρό. 

Ο λόγος οφείλεται στη διαχείριση της κρίσης αλλά και στην απάντηση στον Βασιλειάδη.

Ο Γαλατσόπουλος συντάσσει μια επιστολή, εκνευρίζοντας τα μάλα τους Αγγελόπουλους, με τον Σκινδήλια να του επιτίθεται τηλεφωνικά και να του ζητάει να πάρει θέση για τους 4 Ευρωλιγκαίους. 

Υπέγραφε αρχικά το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ αλλά στη συνέχεια αποσύρθηκε και μπήκε το προεδρείο, αφού δεν συμφωνούσε ο Ολυμπιακός. 

Ο Γαλατσό αγχώθηκε, στεναχωρήθηκε και ήταν έτοιμος να ζητήσει άμεσα δου - σου (αύριο Τρίτη), αλλά τον σταμάτησαν παράγοντες ομάδων και συνεργάτες του.

"Ο ΕΣΑΚΕ εκ του νόμου δεν έχει δικαίωμα να αποφασίζει", του είπαν και τον παρότρυναν να μην κάνει απολύτως τίποτα...   

"Αν κάνεις δου - σου, τότε υποχρεωτικά θα πάρεις το μέρος του ΟΣΦΠ", κατέληξαν. 

Η αλήθεια βέβαια, είναι ότι η πλειονότητα των συλλόγων ουδόλως ενδιαφέρεται αν θα σφυρίξουν ή όχι οι Ευρωλιγκαίοι και είναι προφανώς εναρμονισμένοι με την ΕΟΚ και κατ΄επέκταση με τον ΠΑΟ. 

Ο Γαλατσό ακόμα δεν έχει μπει στο "πετσί" του προέδρου και κάνει λάθη από απειρία...

Χαρ. Καραμανλής
Ο "υπόγειος" πόλεμος ΟΣΦΠ-Γαλατσό και το συμβούλιο που δεν θα γίνει ποτέ!!! Reviewed by THE REFEREES on 8:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.