Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα τέσσερα σενάρια της επόμενης ημέρας του ΣΕΔΚΑ!!! (και ο νόμος του Μέρφι)

Μπορεί ο Τόμι Σχινάς να μην κατάφερε να εκλέξει άλλο μέλος της παράταξής του σε θέση του δου σου, κάτι που αποτέλεσε θέμα συζήτησης στους Αθηναίους διαιτητές, όμως, ...κρέμονται από τα χείλη του.
Μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερα σενάρια που ακούγονται έντονα, δεδομένου ότι αύριο το πρωί εκκρεμεί και μια συνάντηση του Τόμι, όπου θα κριθούν πολλά.

Τα τρία σενάρια είναι:


  • Να συμμαχήσει με τον Γκόντα και μαζί να κυβερνήσουν την επόμενη μέρα. Το θέμα είναι, βεβαίως, ότι ο Σχινάς δεν μπορεί να γίνει πρόεδρος, διότι ο Γκόντας και πρώτος εξελέγη αλλά και τέσσερις θέσεις έβγαλε στο δου -σου. Θα του προταθεί η θέση του αντιπροέδρου ή του γ.γ. Μας θυμίζει έναν κανόνα του Μέρφι, που λέει: "Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να του τα φορτώσει"...
  • Να συμμαχήσει με τον Βιδάλη και να γίνει πρόεδρος στο νέο δου σου. Λέγεται ότι πρώην παράγοντας διαιτησίας, που τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει "στρατόπεδο", επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Βιδάλη και τον προέτρεψε να κάνει πρόεδρο τον Σχινά λόγω των άριστων σχέσεων που διατηρούν. Ο Βιδάλης αποδέχθηκε την πρόταση, αρκεί να ζητήσει ένα συγνώμη από μέλη του συμβουλίου που έθιξε (Βιδάλης, Τεφτίκης, Παπαθανασίου κ.α.). Μας θυμίζει έναν κανόνα του Μέρφι, που λέει: "Πάντοτε σου πατάει το πόδι κατά λάθος ο πιο βαρύς της παρέας".
  • Να παραιτηθεί, με συνέπεια να μπει ο Γιώργος Τηγάνης στο συμβούλιο. Διότι, καταλαβαίνει ότι θα βρίσκεται συνεχώς ανάμεσα σε δύο "στρατόπεδα". Η φράση στην επιστολή του ότι "θα ψηφίζω πότε από εδώ και πότε απ' εκεί", μάλλον, ειπώθηκε για πλάκα και πάνω στην ορμή του γραψίματος, διότι δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Μας θυμίζει έναν κανόνα του Μέρφι, που λέει: "Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος σε ποια πλευρά της φέτας πρέπει να αλείψεις το βούτυρο".
  • Δεν θα παραιτηθεί και απλά θα μετέχει στον ΣΕΔΚΑ. Μας θυμίζει έναν κανόνα του Μέρφι, που λέει: "Αν όλα τα οχήματα έρχονται κατά πάνω σου… Είσαι σε λάθος λωρίδα..."
Συμπεράσματα: Χαμογελάστε… Ούτως η άλλως το αύριο θα είναι χειρότερο. Αν αισθάνεσαι καλά, μην ανησυχείς… Θα περάσει.

Χαρ. Καραμανλής

ΥΓ. Έχουμε κι έναν ακόμα νόμο του Μέρφι για την περίσταση: "Αν ξέρεις ότι υπάρχουν μόνο 4 δυνατοί τρόποι για να πάει κάτι στραβά και φροντίσεις να τους προλάβεις, τότε αμέσως θα εμφανιστεί και ένας πέμπτος".
Τα τέσσερα σενάρια της επόμενης ημέρας του ΣΕΔΚΑ!!! (και ο νόμος του Μέρφι) Reviewed by THE REFEREES on 10:22 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.