Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τόμι σταμάτα τις παρλαπίπες... Οι εκλογές στο σύνδεσμο τελείωσαν!!!

Ως δικηγόρος ο Τόμι Σχινάς ξέρει να πει και την παρλαπίπα του στις εκλογές για να δικαιολογήσει κάποιες κινήσεις που έκανε πάνω ή κάτω από το τραπέζι, ώστε να τις κερδίσει. Θεμιτό ως ένα σημείο είναι αυτό.
Άπαντες γνωρίζουν τι έχει συμβεί όλες αυτές τις ημέρες και κυρίως τις κινήσεις που έκαναν οι τρεις επικεφαλής των παρατάξεων.

Οι Γκρίζοι Λύκοι δεν πρόκειται να μπουν στον ολισθηρό και επιζήμιο για όλους, δρόμο του Σχινά με κατηγορίες ένθεν και ένθεν, ούτε πρόκειται ν' απαντήσει στην ανοητολογία και την κομπαστική φλυαρία του.

Πολύ περισσότερο, στην απρεπή και χλευαστική συμπεριφορά των τελευταίων εβδομάδων και προς των συναδέλφων - διαιτητών, αλλά και την παραληρηματική επίθεση μέσω επιστολών. 

Διότι, δεν πρόκειται να απολογηθούμε σε κανέναν για τα γεγονότα, που δεν αμφισβητούνται από κανέναν. 

Οι Γκρίζοι Λύκοι απλά επιβεβαιώθηκαν για ακόμα μια φορά από τα γεγονότα.

Οι Γκρίζοι Λύκοι απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι παραμένουν στην καρδιά των γεγονότων, πιστοί με το ρεπορτάζ.

Οι Γκρίζοι Λύκοι παραμένουν πιστοί δίπλα στους απλούς διαιτητές, οι οποίοι δουλεύουν καθημερινά προκειμένου κάποτε το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα.

Οι Γκρίζοι Λύκοι, όμως, είναι απέναντι σε φαινόμενα αναξιοκρατίας, σε φαινόμενα συμφωνιών και dealαρίσματος, με στόχο την προσωπική προβολή και την αναρρίχηση.

Και στο κάτω - κάτω, δεν μπορεί ο καθείς να μιλάει για αξιοκρατία και διαφάνεια στο χώρο, όταν ο ίδιος έχει παραβεί αυτούς τους κανόνες...

Χαρ. Καραμανλής
Τόμι σταμάτα τις παρλαπίπες... Οι εκλογές στο σύνδεσμο τελείωσαν!!! Reviewed by THE REFEREES on 11:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.