Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γιατί οι Πατρινοί βάλλουν κατά του Χολαργού; (αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μόνο στους Γκρίζους Λύκους...)

Το καλοκαίρι του 2016 ο Κ.Ο ΧΟΛΑΡΓΟΥ προσπάθησε να απορροφήσει την Α.Ε ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ του Νίκου Καφρίτσα με τον εξής τρόπο...
Προκειμένου να παρακάμψει τον υφιστάμενο νόμο που απαγορεύει την συγχώνευση μεταξύ σωματείων διαφορετικών περιφερειακών ενοτήτων, μετονόμασαν την ΑΕ Λιβαδειάς σε ΑΕ Χολαργού και μετέφεραν την έδρα της στον Χολαργό. 

Τότε συνεκλήθη η Γ.Σ των μελών της πρώην Α.Ε Λιβαδειάς, τα οποία έκαναν Γ.Σ στον Χολαργό(!) και αποφάσισαν να απορροφηθούν από τον Κ.Ο Χολαργού, του οποίου η Γ.Σ αποδέχτηκε την απορρόφηση.

Κατόπιν τις ως άνω αποφάσεις των δυο Γ.Σ ο Κ.Ο Χολαργού τις κοινοποίησαν στην Ομοσπονδία για να λάβει την αρνητική απάντηση με υπογραφή του Τάκη Τσαγκρώνη. 

Μάλιστα στην ως άνω άρνηση της ΕΟΚ αναγράφεται ξεκάθαρα ότι οι μεθοδεύσεις που επιχείρησαν οι παράγοντες του Χολαργού συνιστούν παράκαμψη του νόμου που απαγορεύει τις συγχωνεύσεις ομάδων από διαφορετικούς νομούς.

Τότε λοιπόν ο ΚΟΧ προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ αλλά στο μεταξύ ….κύλησε το καλοκαιράκι και ξαφνικά στην κλήρωση της Α2 εμφανίστηκε η ΑΕ Χολαργού -Λειβαδιάς. 

Εν ευθέτω χρόνω εξαφανίστηκε και το Λιβαδειάς και έμεινε μόνο το Χολαργού.

Όπως όλοι καταλάβατε στην Α2 συμμετείχε η ΑΕ Λιβαδειάς που είχε βαπτιστεί σε Χολαργού ενώ τα εφηβικά και παιδικά τμήματα του ΚΟΧ συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ ως ΚΟΧ.

Δηλαδή η Α.Ε Χολαργού (Λιβαδειάς) δεν διέθετε δικό της παιδικό και εφηβικό τμήμα με ότι αυτό συνεπάγεται βάσει κανονισμών…

Συνεχίζεται το καυτό ρεπορτάζ…
Γιατί οι Πατρινοί βάλλουν κατά του Χολαργού; (αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μόνο στους Γκρίζους Λύκους...) Reviewed by THE REFEREES on 2:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.