Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος στον ΣΕΔΚΑ!!! (ποιοι χαμογελούν και ποιοι κλαίνε με μαύρο δάκρυ)...)

Η σκόνη από τη χθεσινή εκλογική διαδικασία έπεσε και πλέον, όλοι προσπαθούν να καταλάβουν αν έχασαν ή κέρδισαν. Να σημειώσουμε ότι και οι Βιδάλης, Γκόντας, Σχινάς
παρουσιάζονται σφόδρα δυσαρεστημένοι από τα αποτελέσματα των εκλογών.

Οι μεν δύο πρώτοι περίμεναν να λάβουν, τουλάχιστον, πέντε θέσεις στο δου δου και ο τρίτος ήθελε να εκλέξει τρεις. 

Τελικά. δεν συνέβη και οι διαιτητές τους ζήτησε να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν.

Τώρα, θα μας πείτε πως θα υπάρχει συνεργασία, όταν ο Γκόντας ζητούσε τη διαγραφή των Βιδάλη, Τεφτίκη και ο Σχινάς ειρωνευόταν δημοσίως τα τέσσερα μέλη από την πλευρά Βιδάλη;

Ή πως θα συνεργαστούν, όταν οι Γκόντας, Σχινάς δήλωναν ότι θα παραιτηθούν αν δεν λάβουν την πλειοψηφία στο συμβούλιο;

Το σίγουρο είναι ότι τη δυσάρεστη έκπληξη των εκλογών αποτέλεσε ο Σχινάς, η παράταξη του οποίου καταποντίστηκε προφανώς λόγω της συμμετοχής διαιτητών που προέρχονταν από τον Πειραιά. 

Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι ο Θόδωρος Βιδάλης άντεξε απίστευτα στις επιθέσεις των Γκόντα, Σχινά και κράτησε τις δυνάμεις του, παρ' ότι ο ίδιος κράτησε μια αμυντική στάση. 

Επιτυχία είναι που έβγαλε τέσσερις θέσεις, τη στιγμή που ο Σχινάς φαινόταν να έχει ...ρεύμα και να κομματικοποιεί τις εκλογές. 

Το τρίτο στοιχείο είναι ότι ο Γκόντας συγκέντρωσε τους δυσαρεστημένους - κι όπως αποδείχθηκε είναι πολλοί - ενώ την καλύτερη δουλειά την έκανε ο Κούλης, ο οποίος μάζεψε τους τοπικούς ρέφερις.

Ο τελευταίος, μάλιστα, βγήκε πρώτος στις ψήφους, παρ' ότι είναι αντιπολιτευτικός, γεγονός που δείχνει μια αυξανόμενη τάση, εφόσον συνεχιστεί η ίδια κατάσταση.

Ο Βορεάδης ήταν μια ακόμα έκπληξη δεδομένου ότι δεν είχε προτέρα σχέση με τα κοινά, όμως, στηρίχτηκε από τους Γκόντα, Μαύρο. 

Ο Παπαθανασίου μπήκε στην πρώτη πεντάδα και αυτό είναι επακόλουθο της σωστής και μετρημένης ομιλίας του στη γου - σου, με μόνο λάθος ότι δεν γράφτηκε στα πρακτικά η αγορά των τσαντών.

Στον πρώην πρόεδρο καταλογίζουν επτά μονοσταυρίες, που αν δεν γινόντουσαν τότε θα μπορούσε η πλευρά Βιδάλη να έχει την πλειοψηφία στο συμβούλιο. 

Διαχρονική δύναμη οι Τεφτίκης, Θεολογίτης, αλλά και ο Τηγάνης ως πρώτος αναπληρωματικός.

Καλά τα πήγάν και οι Ζακεστίδης, Πόντας, ενώ ο Ραχιώτης "πλήρωσε" την παρουσία του στο δικαστήριο και τις ανακοινώσεις που του έστειλαν οι δύο παρατάξεις.  

Η τελική σειρά ήταν:

Γκόντας 97
Σχινάς 95
Βορεάδης 86
Βιδάλης 72
Παπαθανασίου 71
Μαύρος 62
Τεφτίκης 62
Κούλης 53
Θεολογίτης 53

Αναπληρωματικοί

Τηγάνης 52
Ζακεστίδης 49
Μαυρουδής 43
Πόντας 42
Γολεγού 41
Παυλόπουλος 40
Ορφανός 38
Ραχιώτης 37
Φραγκούλη 37
Μηλαπίδης 34
Ντίνος 34
Γκαμήλη 32
Μαραμής 31
Μπίκας 30
Κόλλιας 22
Μπουρνάς 21
Στρέμπας 17
Μαγκλογιάννης 16

Η ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος στον ΣΕΔΚΑ!!! (ποιοι χαμογελούν και ποιοι κλαίνε με μαύρο δάκρυ)...) Reviewed by THE REFEREES on 9:40 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.