Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιους να ψηφίσετε την Τετάρτη στον ΣΕΔΚΑ!!! (όλα όσα πρέπει να ξέρετε...)

Οι τρεις παρατάξεις (μπρρρ...) σχηματίστηκαν και οι Γκρίζοι Λύκοι επιχειρούν...
να σας τους παρουσιάσουν.

Ήδη έχουμε βάλει την αγιογραφία των Σχινά, Γκόντα, Βιδάλη κατά σειρά και πλέον περνάμε και στους υποψήφιους...

Από την πλευρά του Γκόντα έχουμε τον θριαμβευτή των δικαστικών υποθέσεων, Γιάννη Μαύρο, ο οποίος μεταξύ μας είναι και λιγάκι ευερέθιστος γι' αυτό και ... χρειάζεται προσοχή απ' όλους. Αν δεν τον ψηφίσετε μπορεί να βρεθείτε σε κανένα αστυνομικό τμήμα...

Ο Λευτέρης Ντίνος είναι η ήρεμη δύναμη και πιο έμπειρος, αφού ήταν και αντιπρόεδρος της ΟΔΚΕ και ΚΕΔ/ΕΣΚΑ αλλά και καθηγητής διαιτησίας. Λίγα λέει, αλλά πολλά κάνει. Κοσμοπολίτης και ευγενικός...

Ο Μαυρουδής, αν και τον περνάς όταν τον βλέπεις ήρεμο και χαλαρό, κρύβει ένα τίγρη στη μηχανή του. Οι φωνές του στα συμβούλια είναι διαπεραστική και οι παλμοί του ανεβαίνουν συνεχώς. Μην τον τσαντίσετε, διότι θα υπάρξει πρόβλημα.

Ο Βορεάδης, κατά κόσμον Λάρυ, είναι χαμογελαστός αλλά ταυτόχρονα σε "καρφώνει" μέσω του χιούμορ του. 

Μην ξεγελιέστε, ο Τάσος Κόλλιας δεν είναι το ήρεμο παιδί που βλέπετε. Μην εκπλαγείτε αν τα "ρίξει" κανονικά σε όλους αύριο. Το καλοκαιράκι ολοκληρώνει τη θητεία του ως ενεργός διαιτητής, γι' αυτό και έχει όρεξη αλλά και ώρες ατελείωτες να αφοσιωθεί στα κοινά του συνδέσμου. Ξέρει να διεκδικεί αλλά και να ελίσσεται.

Η Γκαμύλη, ομολογουμένως, δεν συμμετείχε ενεργά τα τελευταία χρόνια και μάλιστα, από το συμβούλιο έκαναν πρόταση να καταβάλλει ένα μεγάλο ποσό για τις ετήσιες συνδρομές. Ο Γκόντας, βέβαια, παρουσίασε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο είχαν δοθεί τα χρήματα.

Η Γολεγού είναι μια ήρεμη δύναμη, ευγενική και είναι κομισάριος στα παιχνίδια.

Ο Μπουρνάς είναι κομισάριος και κάποιοι λένε ότι δεν βρέθηκε ποτέ στην ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ, αλλά βοηθούσε απλά. Χαλαρός κι αν τον αφήσουμε μπορεί να μας πει πολλά, ειδικότερα αν τον συναντήσετε στο υπουργείο συγκοινωνιών.

Ο Κούλης, αν και νεότερος, είναι διεισδυτικός. Εμείς δεν πρόκειται να πούμε κάτι κακό για τον διαιτητή για ένα πρόσθετο λόγο: Είμαστε φίλοι με τη μητέρα του...

Από την πλευρά Σχινά ο Στέφανος Μαγκλογιάννης είναι το μεγάλο όπλο, αν και εφόσον κατέβει στις εκλογές. Διότι ακούγεται ότι θα αποσύρει την υποψηφιότητά του. Είναι κοινής αποδοχής και όπως λέγεται, είχε πρόταση και από τις τρεις παρατάξεις...

Ο Μπίκας είναι ένας καλός διαιτητής, ασχολείται νυχθημερόν με κανονισμούς και βοηθάει τον Κορομηλά. Ήταν ο "εγκέφαλος" στον Πειραιά, απ' όπου μετακόμισε. Είναι πυροσβέστης αλλά στο θέμα των εκλογών την... άναψε αντί να τη σβήσει την φωτιά, με την παρουσίασε που έστειλε.

Αλλά και ο Ζακεστίδης προήλθε από τον Πειραιά και φέτος πάει από το καλό στο καλύτερο. Σφυρίζει αγώνες και ασχολείται και με την αθλητική ένωση της αστυνομίας.

Ο Μηλαπίδης είναι ο δεύτερος δικηγόρος της παρέας κι αυτός από τον Πειραιά. Ασχολείται με τον Σταύρο Θεοδωράκη για την αναμόρφωση της Ελλάδας.

Η Φραγκούλη σφυρίζει καλά, ασχολείται με τα της διαιτησίας και ως γυναίκα της έχουμε αδυναμία, όπως και στις υπόλοιπες άλλωστε.

Ο Στρέμπας είναι από τον Πειραιά κι αυτός, όπως και οι Φασολης, Μαραμής. Παιδιά με ταλέντο και ικανότητες.

Από την πλευρά Βιδάλη ο Γιώργος Ορφανός είναι ήρεμη δύναμη, αρκεί να έχει όρεξη.

Ο Τεφτίκης ασχολείται με τους διαιτητές, είναι εργάτης των διαιτητών έχοντας κάνει έργο στην ΚΕΔ/ΕΣΚΑ.

Ο Παυλόπουλος είναι μεταμορφωμένος η συναίνεση και η μετριοπάθεια μαζί.

Ο  Ραχιώτης δεν δίστασε να κάνει αυτό που του ζητήθηκε από την παράταξη και πάντα είναι πιστός στον Βιδάλη. Νέος, άφθαρτος και ...ωραίος.

Ο Πόντας τα έβαλε μόνος του με τον Γκόντα στη γου σου, αντιδρώντας στα όσα έλεγε ο δεύτερος.

Ο Θεολογίτης έχει πάντα ανεβασμένη διάθεση και όρεξη, αλλά κατεβασμένα κυβικά στη μηχανή.

Ο Τηγάνης κάνει μεγαλύτερη καριέρα ως παράγοντας απ' ότι ως διαιτητής.

 Ο Παπαθανασίου θα καταπλήξει τα πλήθη με τη ...μουσική και τη διαιτητική παιδεία! Ήταν άλλωστε, ο συνθέτης της ταινίας "Οι δρόμοι της φωτιάς", όπου  δύο βρετανοί ερασιτέχνες δρομείς έχουν βάλει στόχο να κερδίσουν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1924...

Τέλος πάντως, σας ευχόμαστε να ψηφίσετε τους καλύτερους. 
Ποιους να ψηφίσετε την Τετάρτη στον ΣΕΔΚΑ!!! (όλα όσα πρέπει να ξέρετε...) Reviewed by THE REFEREES on 8:53 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.