Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το διαιτητικό εκκρεμές του Τόμυ Σχινά γύρισε προς την πλευρά του Γκόντα!!! (ούτε νύξη για το θέμα Μπίκα..)

Ο Τόμυ Σχινάς είναι ένας τύπος ανθρώπου, που αρέσκεται να κάνει δημόσιες σχέσεις με απώτερο σκοπό να κατέβει στις εκλογές. Είτε λέγονται συνδεσμιακές, είτε δημοτικές, είτε βουλευτικές.
Και ως πολιτικό ον έχει συνηθίσει να γίνεται συχνά - πυκνά ένα εκκρεμές...

Διαιτητικό και πολιτικό.

Πολιτικά βρέθηκε στο γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Ανδριανού, ως συνεργάτης του στο υφυπουργείο Αθλητισμού και στη συνέχεια μετακόμισε στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Σταύρο Κοντονή!

Διαιτητικά είχε άριστες σχέσεις διαχρονικά με τον Παναθηναϊκό, ως φίλαθλος της ομάδας, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να καταθέσει αγωγή κατά της διοίκησης, ζητώντας χιλιάδες ευρώ.

Αλλά το απίστευτο είναι ότι έγραψε για τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο ότι "είναι ο καλύτερος παράγοντα και άνθρωπος, που γνώρισα στην τριαντάχρονη πορεία μου στο χώρο του μπάσκετ", τη στιγμή που ζητάει πολλά ευρώπουλα από την οικογένειά του!  

Ή αποδέχθηκε την πρόταση του Γκόντα να τον συμπεριλάβει στη διοικούσα επιτροπή του ΣΕΔΚΑ, υπό την προεδρία του πρώτου, όμως, τελικά άρπαξε την ευκαιρία και έγινε αυτός προσωρινός πρόεδρος!

Προσοχή: Ένας προσωρινός πρόεδρος με στόχο να οδηγήσει το σύνδεσμο στις εκλογές...

Του καλάρεσε να τον προσφωνούν πρόεδρο, να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ και έτσι κομματικοποίησε τις εκλογές, ανακοινώνοντας μέσω πανηγυρικής ατμόσφαιρας την κάθοδό στους στις εκλογές.

Επόμενο βήμα ήταν να εξασφαλίσει το "δαχτυλίδι" της ΕΟΚ για τις εκλογές μέσω του Τάκη Τσαγκρώνη, ώσπου χθες μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής υπόθεσης, άλλαξε πορεία και βρέθηκε δίπλα στον Σπύρο Γκόντα!

Το συμφέρον του ήταν να γίνουν άμεσα οι εκλογές και διαπιστώνοντας ότι η ΕΟΚ δεν το ήθελε, άλλαξε ρότα και γύρισε προς την πλευρά του Γκόντα.

Οι Βιδάλης και Γκόντας, καλώς ή κακώς, έχουν ένα συγκεκριμένο προσανατολισμό και ξέρουν ακριβώς τι θέλουν. 

Έχουν εξηγήσει τις θέσεις τους και παραμένουν προσηλωμένοι σ' αυτές. Ο Βιδάλης στηρίζει την ΕΟΚ και ο Γκόντας όχι...

Είτε συμφωνείτε, είτε διαφωνείτε, αυτοί είναι... Έχουν ξεκάθαρες θέσεις. 

Μόνο που η περίπτωση του Τόμυ Σχινά είναι εντελώς διαφορετική, καθώς βρέθηκε με χαρακτηριστική ευκολία από τη μια πλευρά στην άλλη...

Με την ίδια ευκολία μετακινήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία στον Σύριζα και αύριο μπορεί να το δούμε και σε άλλο κόμμα, με την προϋπόθεση να του δοθεί μια θέση.

Και μεθαύριο μπορεί να επιστρέψει δίπλα στον Τσαγκρώνη, αρκεί να λάβει τις απαραίτητες υποσχέσεις για περαιτέρω αξιοποίηση.

Παρεμπιπτόντως, με τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων του Βασίλη Μπίκα ο Σχινάς άφησε να εννοηθεί στο facebook περί προσωπικού απορρήτου, που μεταξύ μας δεν υφίσταται. 

Θα περιμέναμε, ας πούμε, μια νύξη τουλάχιστον, προς τον Γκόντα κατά τη διάρκεια του χθεσινού δου - σου περί του συγκεκριμένου θέματος, δεδομένου ότι είναι ο άμεσος συνεργάτης του και ο Νο2 στην ιεραρχία της παρατάξεως του.

Απ' ότι καταλαβαίνουμε, θα το έκανε και μάλιστα με έντονο τρόπο αν δεν είχε προηγηθεί η παρέμβαση της ΕΟΚ στο δικαστήριο για την αναβολή των εκλογών... 

ΥΓ1. Και επειδή εμείς είμαστε δίκαιοι, να αναφέρουμε ότι το θέμα ενδεχόμενης διαγραφής του Ραχιώτη, που προφανώς και δεν υφίσταται, το έθεσε ο Γιάννης Μαύρος και όχι οι Σχινάς, Γκόντας...

Χαρ. Καραμανλής
Το διαιτητικό εκκρεμές του Τόμυ Σχινά γύρισε προς την πλευρά του Γκόντα!!! (ούτε νύξη για το θέμα Μπίκα..) Reviewed by THE REFEREES on 10:28 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.