Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Επιτέλους... τέλος: Τι είπαν Βιδάλης, Τεφτίκης, Γκόντας, Ζακεστίδης, Μηλαπίδης...

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνέλευση και θα ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία. Πριν, όμως μίλησαν μέλη του ΣΕΔΚΑ, προεξάρχοντος του Θόδωρου Βιδάλη.

Βιδάλης: "Βρίσκομαι στο χώρο από το 1970 και είμαι ιδρυτικό μέλος. Κατέχω 40 χρόνια στα συμβούλια. Παρέλαβα 3.000 και παρέδωσα 87.000 σε λεφτά. Θέλω να υπάρχει συσπείρωση και ομοψυχία".

Ο Τεφτίκης είπε: "Πριν από 15 χρόνια μαζί με τον Βιδάλη συμμετείχα με τα διοικητικά. Στήριζα τους συναδέλφους και ξέρω όλους τους διαιτητές με το μικρό τους όνομα. Είμαι εδώ για το καλό του συνδέσμου. Όποιος ήρθε εδώ για να βγάλει λεφτά, τότε να πάει σε μια λίγκα να παίξει. Εδώ είμαστε ερασιτέχνες. Δεν αποκλείω κανέναν, όπως έκαναν άλλοι. Σε όποιον δεν αρέσει εκεί είναι η πόρτα..."

Γκόντας: "Ξεκινάω με τον Ραχιωτη. Ο Σύνδεσμος έστειλε μέιλ που έλεγε τι έγινε στο δικαστήριο, έχοντας σύμφωνη γνώμη. Είμαστε ανεξάρτητο όργανο και δεν ανήκουμε σε καμία ομοσπονδία αθλήματος".

Ζακεστίδης: "Η αιτία να κατέβω υποψήφιος είναι αυτά που βλέπετε τόση ώρα. Θέλω μόνο το καλό του συνδέσμου και να είμαι κοντά στα νέα παιδιά".

Μηλαπίδης: Κατέβηκα για δύο λόγους. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Αυτά που γίνονται δεν τιμούν κανένα. Δεν έχουμε μαγικές λύσεις".
Επιτέλους... τέλος: Τι είπαν Βιδάλης, Τεφτίκης, Γκόντας, Ζακεστίδης, Μηλαπίδης... Reviewed by THE REFEREES on 8:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.