Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ευρώ με το ...τσουβάλι παίρνει ο Ολυμπιακός από την Bwin!!! (πως έγινε το χρυσό deal...)

Το deal που έκλεισε ο Ολυμπιακός με την Bwin δεν έχει ξαναματαγίνει στο ελληνικό μπάσκετ! Δώδεκα μιλιόνια θα λάβουν οι "ερυθρόλευκοι" στα επόμενα πέντε χρόνια και όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα δεν είναι απλά.

Η εταιρία δραστηριοποιείται αδειοδοτημένα σε περισσότερες από 20 χώρες και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (LSE:GVC), συμμετέχοντας στον δείκτη FTSE 100. 

Τα ετήσια έσοδα του Ομίλου ξεπερνούν τα 3 δισεκατομμύρια Λίρες, ενώ στο δυναμικό του group δραστηριοποιούνται περίπου 28.000 εργαζόμενοι!

Τι θέλουμε να πούμε; Ότι η συμφωνία δεν κλείστηκε από το τμήμα μάρκετινγκ του Ολυμπιακού αλλά προσωπικά από τους αδελφούς Αγγελόπουλου.

Και κατ' ευθείαν με τη "μαμά" εταιρία, αφού τα local καταστήματα δεν μπορεί να κάνουν μεγαλύτερη συμφωνία από 200-300χιλ. ευρώ.

Ο διευθυντής της bwin.party για την Νότια και Ανατολική Ευρώπη είναι Έλληνας και ονομάζεται Θωμάς Τζόκας, ο οποίος έχει δηλώσει ότι τα επόμενα δύο χρόνια, το 80% της online gaming δραστηριότητας θα γίνεται από smartphones.

Δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι η Bwin έχτισε μια σχέση με την Ευρωλίγκα.

Χαρ. Καραμανλής
Ευρώ με το ...τσουβάλι παίρνει ο Ολυμπιακός από την Bwin!!! (πως έγινε το χρυσό deal...) Reviewed by THE REFEREES on 12:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.