Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωνές ακούστηκαν στους διαδρόμους της ΕΟΚ!!! (ποιοι παράγοντες διαιτησίας τσακωνόντουσαν;)

Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Ακόμα και μια οικογένεια έχει δεκάδες διαφωνίες. Όμως, στη συνάντηση της ΚΕΔ και της ΟΔΚΕ τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν. Ο Στέλιος Συμεωνίδης αγνοούσε καίρια ζητήματα, όπως το θέμα του εργόσημου, τους ομιλητές του σεμιναρίου στη Ναύπακτο, κάτι που τον έκανε "τούρμπο".

Αρχικά ο Θεσσαλονικιός επιτέθηκε, υπό την ανοχή του Τσαγκρώνη, στους Μπούσια και Ντάβαρη για την κακή συνεργασία με την ΟΔΚΕ.

Ο πρόεδρος και ο γου - γου της ομοσπονδίας του υπενθύμισαν ότι όσες φορές προσπάθησαν να συνεργαστούν μαζί του, τους "έγραψε" κανονικά!!!

Ο Ντάβαρης μάλιστα, του ανέφερε επ' ακριβώς όλα τα τηλεφωνήματα και τις επιστολές και στα οποία ο γενικός συντονιστής της ΚΕΔ δεν απάντησε ποτέ.

Επιτέθηκε στον Κορομηλά ότι δεν ήξερε τους ομιλητές του σεμιναρίου και ο Βολιώτης του υπενθύμισε ότι ουδέποτε ενδιαφερόταν γι' αυτό τα τελευταία 15 χρόνια!!!

Ζήτησε να μάθει για το εργόσημο, αλλά και πάλι τον ενημέρωσαν ότι είναι ένα θέμα που χειρίζεται ο Τσαγκρώνης (ωχ,ωχ,ωχ), έστω κι αν οι Μπούσιας και Ντάβαρης κάνουν τις δικές τους, ξεχωριστές κινήσεις.

"Μπορείς βέβαια και εσύ με τις διασυνδέσεις σου να ασχοληθείς...", φέρεται να του είπαν.

Στην έντονη συζήτηση μπήκε στο τέλος και ο Ταβουλαρέας και το ...γλυκό έδεσε.

Οι φωνές ακούστηκαν στους διαδρόμους της ΕΟΚ...

Κοινώς, η συνάντηση ΚΕΔ-ΟΔΚΕ έγινε με αποκλειστικό στόχο να δείξει ο γενικός συντονιστής ότι "υπάρχει" στην επιτροπή, μετά τα όσα συνέβησαν με την εξαγορά της αλυσίδας καφέ. 

Μάλλον, η προσπάθεια απέτυχε...  
Φωνές ακούστηκαν στους διαδρόμους της ΕΟΚ!!! (ποιοι παράγοντες διαιτησίας τσακωνόντουσαν;) Reviewed by THE REFEREES on 11:53 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.