Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η άμεση αντίδραση της ΟΔΚΕ για το εργόσημο...

Ούτε κινήσεις εν θερμώ, ούτε βιαστικές αποφάσεις. Τα μέλη της ΟΔΚΕ, μετά την επιστολή του Κιλκίς και του Πλούταρχου Ελευθεριάδη για γενική συνέλευση...
απέστειλαν έγγραφο που λέει...

Αξιότιμα Μέλη,

Η ΟΔΚΕ μετά την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας περί εργόσημου στους Διαιτητές, παρακολουθεί καθημερινά στενά το σχετικό θέμα από την πρώτη στιγμή με τους νομικούς της καθώς και με συνεργάτες λογιστές και φοροτεχνικούς.

Ήδη σε συνεργασία με την ΕΟΚ έχει αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας αλλά επίκειται και έκτακτη συνάντηση με την ΕΟΚ για συντονισμό κοινής δράσης.

Μέχρι αυτή την στιγμή και με την μη καθαρογραμμένη τροπολογία σε ΦΕΚ κανείς δεν μπορεί από τους ειδικούς να δώσει μια ξεκάθαρη άποψη για το τι πραγματικά θα ισχύσει και πόσο αυτός ο νομός θα επηρεάσει τους Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης.

Αναμένουμε την δημοσίευση και την μελέτη αυτής, εμπεριστατωμένα από ειδικούς ώστε μετά από συνεννόηση με ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ να αποτιμήσουμε το κόστος που πιθανόν να επιβαρύνει τους Διαιτητές.

Τον μήνα Αύγουστο σας γνωρίζουμε ότι η Βουλή των Ελλήνων είναι κλειστή για οποιαδήποτε τροποποίηση μετά από ενέργειες μας στην συγκεκριμένη τροπολογία που κατατέθηκε και αναφερόταν σε διαιτητές άλλου ομαδικού αθλήματος.

Προς το παρόν για  το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι όλα τα Μέλη σας τα οποία εργάζονται στο δημόσιο ή είναι ένστολοι όφειλαν ήδη από τον προηγούμενο νόμο  να έχουν ζητήσει άδεια από την υπηρεσία τους για να είναι Διαιτητές.

Όταν η ΟΔΚΕ θα έχει ολοκληρωμένη μελέτη για την κατάσταση που θα ισχύσει θα σας ενημερώσει ανάλογα αλλά και θα κορυφώσει τις ενέργειες της όπου σας θέλει αρωγούς στις ενέργειες της.
Προς το παρόν συνιστούμε ηρεμία και αναμένουμε την μελέτη των ειδικών.

Μια ΓΣ αυτή την στιγμή χωρίς απτά στοιχεία το μόνο που θα επέφερε θα ήταν πανικός και λάθος κινήσεις σε υποτιθέμενα σενάρια.

Η ΟΔΚΕ θα συγκαλέσει ΓΣ για αυτό το θέμα όποτε χρειαστεί -πιθανόν στις αρχές Σεπτεμβρίου-, ώστε να προασπίσει τα συμφέροντα των Διαιτητών κάτι για το οποίο μάχεται καθημερινά.

    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς . 
Η άμεση αντίδραση της ΟΔΚΕ για το εργόσημο... Reviewed by THE REFEREES on 11:45 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.