Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιο μέλος της ΕΟΚ δικαιώθηκε μετά τη σιωπηρή τιμωρία; (όλο το παρασκήνιο)

Ήταν ένα δραστήριο στέλεχος στην ΕΟΚ, που όλοι υπολόγιζαν στη δυναμική παρουσία και διείσδυση. Μόνο που το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποια μέλη της ομοσπονδίας τον "έβαλαν στον πάγο" και τελικά του άνοιξαν την πόρτα της εξόδου...

Αναφερόμαστε στον πρώην δήμαρχο Καλαμαριάς, Χριστόδουλο Οικονομίδη, ο οποίος έκανε δουλειά στην ΕΟΚ αλλά λόγω κάποιων δικαστικών υποθέσεων μπήκε στην άκρη και τελικά αποχώρησε από την ομοσπονδία.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης τον απήλλαξε ομόφωνα πριν από λίγες ημέρες για την υπόθεση των τραπεζικών καταθέσεων, ύψους 600.000 ευρώ, που κατηγορείτο ότι απέκρυψε στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» κατά την περίοδο 2011-2014.

Το δικαστήριο δέχτηκε τον ισχυρισμό του ότι επρόκειτο για πλασματικό ποσό, απόρροια εσφαλμένου λογιστικού υπολογισμού των αρμόδιων ελεγκτικών Αρχών.

Υπό αυτές τις συνθήκες, αποφασίστηκε να παραγραφεί το αξιόποινο της παραπάνω πράξης για τη διετία 2011-2012, ενώ για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα κηρύχθηκε αθώος.

Ποιο μέλος της ΕΟΚ δικαιώθηκε μετά τη σιωπηρή τιμωρία; (όλο το παρασκήνιο) Reviewed by THE REFEREES on 2:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.