Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι εξηγήσεις του Φούφη και οι έντονοι διάλογοι Παπαδόπουλου, Μαύρου!!!

Ο Γιάννης Φούφης είχε κληθεί για εξηγήσεις από το πειθαρχικό της ΟΔΚΕ για τις δηλώσεις που έκανε εις βάρος των Πηλοϊδη, Παναγιώτου, Διαμαντή στο Ντοκουμέντο. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι...
αναφέρθηκε την Παρασκευή στο επίμαχο θέμα και άφησε να εννοηθεί ότι στη συνέντευξη που παραχώρησε προστέθηκε μια πρόταση, που ουσιαστικά αλλοίωσε τις σκέψεις του στο θέμα των ρέφερις του πρώτου αγώνα.

"Υπήρξαν κι άλλα πολλά που είπα υπέρ της διαιτησίας...", ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ επισήμανε ότι "και εγώ όταν έμπαινα φοβισμένα να σφυρίξω σε ματς δεν τα πήγα καλά". 

Είπε ότι στο χώρο της διαιτησίας υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα να συζητηθούν και έδειξε προς την πλευρά του Συμεωνίδη και των όσων ανέφερε δημοσίως στη συνέντευξη Τύπου.

"Ο Συμεωνίδης ομολόγησε ότι υπάρχει ωμή παρέμβαση του Βασιλακόπουλου στα εσωτερικά της ΚΕΔ και εσείς ασχολείστε με ένα ανύπαρκτο θέμα;", αναρωτήθηκε ενώ είχαμε και τους έντονους διαλόγους Παπαδόπουλου, Μαύρου.

Εκεί που υπήρξε πανικός είναι με το αν το ΑΣΕΑΔ είναι δικαστήριο και με το τι σημαίνει "άμεσα εκτελεστή απόφαση"...

Προκλήθηκε επεισόδιο, μάλιστα, ότι ο Μαύρος χαρακτήρισε "φερέφωνο του Καραχάλιου", τον Παπαδόπουλου, στο οποίο είπε ότι αναπαραγάγει τα όσα του λέει ο Πατρινός!!!

Ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου Ημαθίας εκνευρίστηκε έντονα, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι ο Μαύρος είναι "η ρίζα του κακού", αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων όλα κύλησαν ήρεμα στη συνέχεια... 

Οι εξηγήσεις του Φούφη και οι έντονοι διάλογοι Παπαδόπουλου, Μαύρου!!! Reviewed by THE REFEREES on 11:39 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.