Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ανακοινώθηκε και η γου σου της ΟΔΚΕ!!! (που και πότε θα συναντηθούν οι πρόεδροι)

Οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν αναφέρει πότε θα γίνει η γου σου για το εργόσημο και έτσι, οι παράγοντες της ΟΔΚΕ το ανακοίνωσε και επίσημα...

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ) προσκαλεί όλα τα μέλη της , σύμφωνα με το Καταστατικό της , σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση , την 2α Σεπτεμβρίου 2018 , ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 το πρωί , στο Μαρούσι  , στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής , στο ΟΑΚΑ , με θέμα ημερήσιας διάταξης :

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΟΣΗΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Κάθε Σύνδεσμος θα αποστείλει αντιπρόσωπό του μετά ενός αναπληρωματικού , τους οποίους θα εκλέξει το Διοικητικό του Συμβούλιο. 

Οι αντιπρόσωποι και οι αναπληρωματικοί τους εκπροσωπούντες και παριστάμενοι για λογαριασμό κάθε Συνδέσμου θα είναι νομίμως εξουσιοδοτημένοι εγγράφως από το Διοικητικό τους Συμβούλιο.

Κάθε αντιπρόσωπος έναν μόνο Σύνδεσμο μπορεί να εκπροσωπεί. Οι ορισθέντες αντιπρόσωποι πρέπει να είναι υποχρεωτικώς μέλη του Συνδέσμου τους.

Η Γενική συνέλευση σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα επαναληφθεί άνευ ετέρας πρόσκλησης την επομένη ημέρα Δευτέρα 3/9/2018 , στον ίδιο τόπο και με το ίδιο θέμα ημερήσιας διάταξης.

Ανακοινώθηκε και η γου σου της ΟΔΚΕ!!! (που και πότε θα συναντηθούν οι πρόεδροι) Reviewed by THE REFEREES on 12:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.