Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλα τα παράξενα που έγιναν στο Βόλο με τους διεθνείς!!! (κουτσομπολιό θα κάνουμε τώρα;)

Οι διεθνείς, που λέτε, βρέθηκαν στο Βόλο και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, γραπτές και αγωνιστικές, υπό την επίβλεψη του εθνικού καθηγητή, Κώστα Κορομηλά. Το μέλος της ΚΕΔ...
"έσπασε" τη διαδρομή στη μέση, καθώς συνήθως οι εξετάσεις γινόντουσαν στην Αθήνα.

Άπαντες ήταν πιστοί στο ραντεβού τους, ενώ ο Ηλίας Κορομηλάς λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού δεν έτρεξε, αλλά συμμετείχε στο γραπτό τεστ.

Στο οποίο ο Τάκης Αναστόπουλος "έσπασε" νέο ρεκόρ, απαντώντας σε 25 ερωτήσεις σε κάτι λιγότερο από τέσσερα λεπτά...

Εμφανώς ξεκούραστος και "διαβασμένος" παρουσιάστηκε ο Αναστόπουλος, ο οποίος είναι σαν το "παλιό κρασί"... Όσο φθάνει προς την αποχώρηση είναι καλύτερος.

Το καλοκαίρι προφανώς και "ξεσκόνισε" τις γνώσεις του και για ακόμα μια φορά βγήκε πρώτος από την αίθουσα, λες και γνώριζε εκ των προτέρων τις απαντήσεις. 

Αλλά η εμπειρία και η συγκέντρωση είναι μεγάλο πράγμα...

Εκεί βρέθηκε και ο Γιάννης Φούφης, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στα τεστ και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. 

Παρά την τιμωρία που του επέβαλε η ΟΔΚΕ, ο Θεσσαλονικιός μετείχε και χαιρέτισε ζεστά τους περισσότερους συναδέλφους του.

Αίσθηση προκάλεσε και η "μπέμπα", με την οποία ήρθε στο Βόλο.

Και πάμε παρακάτω:

Εντύπωση, όμως, προκάλεσε η παρουσία του Γιώργου Τανατζή, ο οποίος ταξίδεψε στο Βόλο μαζί με τους Γιώργο Πουρσανίδη και Στυλιανό Συμεωνίδη.

Ο συντοπίτης του, Πέτρος Παπαπέτρου, ήρθε μόνος του στο Βόλο και έκλεψε την παράσταση, αφού η νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι σημαντική γι' αυτόν...

Ο Βάσω Τσαρούχα ήταν το πρόσωπο της ημέρας λόγω της συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και έρχονται ακόμα καλύτερες ημέρες... 

Ο Τόμι Σχινάς, εμφανώς ανανεωμένος και αδυνατισμένος, εμφανίστηκε με μαύρα γυαλιά και μεγάλα ακουστικά, έτοιμος να "σπάσει" το ρεκόρ στο τρέξιμο.

Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν τον έκαμψε στο ελάχιστο.

Ο Κώστας Κορομηλάς, τέλος, ήταν το ίδιο αυστηρός και το ίδιο σχολαστικός, ζητώντας από τους ρέφερις να "βγάλουν το καλό τους εαυτό".

Αυτά λοιπόν και έρχονται προσεχώς κι άλλα ειδησάρια.       

Χαρ. Καραμανλής
Όλα τα παράξενα που έγιναν στο Βόλο με τους διεθνείς!!! (κουτσομπολιό θα κάνουμε τώρα;) Reviewed by THE REFEREES on 3:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.