Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Χτυπιέται και οδύρεται" η ΑΕΚ για τη φιλοξενία και τους διαιτητές!!! (τι συνέβη στο Περιστέρι και τι είπε ο παρατηρητής)

Η διοίκηση της ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση μετά το ματς με το Περιστέρι και για τη διαιτησία αλλά και για τη φιλοξενία. Κατά πρώτο να διευκρινίσουμε ότι οι ρέφερις Πέτρος Παπαπέτρου, Χρήστος Παναγιώτου και Στέφανος Μαγκλογιάννης...
δεν έγραψαν απολύτως τίποτα στο φύλλο αγώνα για τα μπουκάλια, διότι απλούστατα δεν τα είδαν.

Ό,τι συνέβη θα καταγραφεί από την ΔΕΑΒ.  

Ο Νίκος Παπαδημητρίου ήταν ο παρατηρητής στο συγκεκριμένο ματς και είπε στους ρέφερις ότι έμεινε ικανοποιημένος από τη διαιτησία τους και ότι μοίρασαν το καρπούζι στη μέση.

Ένα θέμα προέκυψε μόνο με το αν η μπάλα είχε περάσει το κέντρο στα οκτώ δευτερόλεπτα, αλλά άπαντες συμφώνησαν ότι δεν υπήρξε παράβαση εις βάρος του Περιστερίου και άρα οι Ενωσίτες δεν έπρεπε να διαμαρτυρηθούν.

Σ' αυτή τη φάση δέχθηκαν και τεχνική ποινή, αφού τα μέλη του πάγκου διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Ο Λαρεντζάκης, από την άλλη, αλλά και ο Σάκοτα πρέπει να προσέξουν λίγο τo fake, κάτι που συζητήθηκε, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Σταύρος Δουβής εισχώρησε στα αποδυτήρια των διαιτητών, παρ' ότι υπήρξε αστυνομική δύναμη. 
"Χτυπιέται και οδύρεται" η ΑΕΚ για τη φιλοξενία και τους διαιτητές!!! (τι συνέβη στο Περιστέρι και τι είπε ο παρατηρητής) Reviewed by THE REFEREES on 11:11 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.