Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Πρόβλημα τυπικότητας παρουσιάζει η ένταση του Κολοσσού!!!

Οι άνθρωποι του Κολοσσού δήλωναν χθες ότι θα προσφύγουν ακόμα και στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να υποστηρίξουν την ένσταση που κατέθεσαν για τη χαρακτηριζόμενη ως παράβαση των οκτώ δευτερολέπτων...
Επί της ουσίας λοιπόν, οι Ροδίτες δεν έχουν δίκιο όπως σας γράψαμε αλλά και για τυπικούς λόγους.

Γιατί;


  1. Δεν αναγράφεται με σαφήνεια και ακρίβεια τι συνέβη στη συγκεκριμένη φάση. Όπως θα δείτε στο φύλλο αγώνα, αναφέρονται απλά σε μια παράβαση μπρος - πίσω αλλά και σε μια άλλη οκτώ δευτερολέπτων.
  2. Ο κανονισμός αναφέρει ότι εντός μιας ώρας από τη λήξη του ματς υποχρεούται η ομάδα που ενίσταται να καταθέσει λεπτομερώς τις διαφωνίες της, γεγονός που δεν συνέβη.  

Οι Γεωργαλής και Γκοτζογιάννης που βρέθηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών ανέγραψαν μια γενικότητα και δεν τεκμηρίωσαν, τουλάχιστον, σε τυπικό επίπεδο της αντιρρήσεις τους στα (μη) σφυρίγματα.  

Όπως θα διαβάσετε στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές αναφέρουν ότι παρ' ότι δεν ξεκαθαρίζονται οι παραβάσεις από πλευράς των φιλοξενούμενων, δεν υπέπεσε στην αντίληψή τους.
Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Πρόβλημα τυπικότητας παρουσιάζει η ένταση του Κολοσσού!!! Reviewed by THE REFEREES on 1:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.