Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κατάπτυστη η ανακοίνωση του Άρη!!! Οδεύει προς τον αθλητικό Εισαγγελέα... (όλο το παρασκήνιο)

Ελεεινή και τρισάθλια είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Άρη, που θυμίζει έντονα αυτή του Λάσκαρη ο οποίος είχε ζητήσει συγνώμη για τα όσα έγραψε. Το ίδιο θα κάνει και ο Γουλιέλμος...
αν δεν αποδείξει ότι ο Παναγιώτης Διαμαντής θα μεροληπτούσε εις βάρος του Άρη.

Με σοβαρές αποδείξεις και όχι με λόγια του αέρα και γενικότητες.

Και εμείς θα ρωτήσουμε μετά κάποια ουσιώδη πραγματάκια, όπως αν κάποιοι προσπάθησαν πριν το παιχνίδι να μιλήσουν με τον Πατρινό κι αν ναι, τι τον ήθελαν;

Και εμείς δεν λέμε ότι το έκαναν και βέβαια εμείς δεν γνωρίζουμε τέτοια πράγματα, αλλά επειδή πολλά αιωρούνται στον αέρα της Θεσσαλονίκης αναρωτιόμαστε αν υπήρξε κίνηση. Αν έγινε προσπάθεια, βρε αδελφέ.

Να τα δούμε όλα αυτά κι άλλα πολλά...

Αναλυτικά η ελεεινή ανακοίνωση που προσβάλει βάναυσα το χώρο της διαιτησίας και η οποία θα σταλεί από την ΟΔΚΕ στον αθλητικό Εισαγγελέα:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αφού μελετήσαμε με ηρεμία το βίντεο του αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ της 18/11/2018, διαπιστώσαμε σωρεία λαθών (λανθασμένες διαιτητικές υποδείξεις), σε βάρος της ομάδας μας από τον διαιτητή Παναγιώτη Διαμαντή  με αποκορύφωμα τα τρία φάουλ, με τα οποία λανθασμένα χρεώθηκε ο αθλητής μας, Lucky Jones..

Πρέπει να τονισθεί ότι πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού, υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα μεροληπτούσε σε βάρος της ομάδας μας. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ όμως, σεβόμενη το άθλημα και την ιστορία της, επέλεξε να μην πράξει το παραμικρό, εμπιστευόμενη τους Έλληνες Διαιτητές και την Ε.Ο.Κ..

Επειδή όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να αδικεί τον ΑΡΗ και την ιστορία του, ούτε να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας, αποφασίσαμε και σήμερα (20/11) απευθύνουμε επιστολή προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ως ο κ. Παναγιώτης Διαμαντής να εξαιρεθεί εφεξής από τους αγώνες της ομάδας μας.
Κατάπτυστη η ανακοίνωση του Άρη!!! Οδεύει προς τον αθλητικό Εισαγγελέα... (όλο το παρασκήνιο) Reviewed by THE REFEREES on 9:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.