Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι έντονοι διάλογοι για την καταγγελία περί στοιχήματος στην Α1 γυναικών και η φήμη για τραυματισμό προπονητή!!! (τι συζητήθηκε στη συνάντηση με την ΕΟΚ)

Διεξήχθη την Δευτέρα η συνάντηση παραγόντων των ομάδων της Α1 γυναικών με τους Γολέμη και Τσαγκρώνη στα γραφεία της ΕΟΚ. Όπως μάθαμε...
επικράτησαν υψηλοί τόνοι μεταξύ των ομάδων περί στοιχηματισμού, που όμως δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία με ονόματα και διευθύνσεις.

Οι καταγγέλλοντες και οι συν αυτώ δεν είπαν πάλι κάτι το χειροπιαστό, όμως έφυγε προς τον Γιώργο Βασιλειάδη επιστολή, αναφέροντας ότι πρέπει να προσεχθεί το θέμα του στοιχηματισμού που δημιουργεί - γενικώς και αορίστως  - προβλήματα. 

Στην υπόθεση της αύξησης των ξένων παικτριών που έθεσε ο Ολυμπιακός, οι ομάδες ανέφεραν ότι δεν χρειάζεται να συμβεί, ενώ άπαντες συμφώνησαν ότι πρέπει να βρεθεί διαφημιστής για να φέρει στις ομάδες πρόσθετα έσοδα.

ΥΓ. Ακούστηκε ότι τραυματίστηκε συνεργάτης προπονητή, ωστόσο, η φήμη δεν επιβεβαιώθηκε...
Οι έντονοι διάλογοι για την καταγγελία περί στοιχήματος στην Α1 γυναικών και η φήμη για τραυματισμό προπονητή!!! (τι συζητήθηκε στη συνάντηση με την ΕΟΚ) Reviewed by THE REFEREES on 6:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.