Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλα τα παρασκήνια στους αγώνες της Α2!!! (πως πήγε η διαιτησία και ποιοι ρέφερις την "πλήρωσαν"...)

Μια ακόμα αγωνιστική ολοκληρώθηκε και όπως θα είδατε τα παράπονα έδιναν και έπαιρναν στα ματς!!! Είναι φυσιολογικό διότι άπαντες ασχολούνται με τα επόμενα παιχνίδια και θέλουν να επηρεάσουν. Οι Γκρίζοι Λύκοι έκαναν μια βόλτα στα ματς και σας αποκαλύπτουν πολλά - πολλά παρασκήνια...


Εθνικός-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου Κατραχούρας-Χαλαμπαλάκης-Κώτσου (Μουζάκης)
Οι τρεις διαιτητές τα πήγαν καλά, αν  και παραπονιέται το Πευκοχώρι. Ο Εθνικός πήρε μια απρόβλεπτη νίκη, με τη διαιτησία να είναι άψογη.

Ψυχικό-Καστοριά Σταματόπουλος-Γερακίνης-Κωνσταντινίδου (Σταύρου)
Κανένα παράπονο δεν είχαν οι ομάδες από τους διαιτητές. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ο υιός Γερακίνης, που είναι "φτυστός" ο πατήρ στις κινήσεις. Στο Ψυχικό είδαμε και τους Αλεξόπουλο, Μπάκουλα αλλά και τον Πολέμη.

Καρδίτσα-Απόλλων Π. Πουρσανίδης Κ.-Τζιοπάνος Ν.-Τζίμα (Τέγα)
Διαμαρτυρήθηκε έντονα η Καρδίτσα και μάλλον, δείχνει να έχει δίκιο. Ο πρώτος δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις διαιτητικές υποχρεώσεις του, με συνέπεια να αφήνει μια "πικρή" γεύση στους γηπεδούχους.

Μαρούσι-Ερμής Αγιάς Λάρισας Παντελίδης-Κοντίλης-Καρπάνος (Ελευθεριάδης)
Χαλαρό ήταν το παιχνίδι, με τους Λαρισαίους μια να παίζουν και μια όχι. Οι τρεις διαιτητές τα πήγαν μια χαρά, με τον Πατρινό να σφυρίζει το τελευταίο του παιχνίδι ως διαιτητής της Α2. Για ακόμα μια φορά ο Καρπάνος ήταν καλός.

Αμύντας-Χαρίλαος Τρικούπης Διαμαντής-Δημόπουλος-Νάστος (Άκελ)
Εξαιρετική ήταν η διαιτησία στον Αμύντα, παρ' ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται. Και οι τρεις ήταν πολύ καλοί, με τον Καλαματιανό να δείχνει σημαντική βελτίωση στα σφυρίγματά του αλλά και στις κινήσεις. 

Διαγόρας Δρ.-Ιωνικός Ν. Τσαρούχα-Ανδρικόπουλος-Θεοδωρόπουλος Ρ. (Δούκας)
Ρεσιτάλ διαιτησίας στο Αιγάλεω, με τον Ιωνικό να είναι σαφώς καλύτερος και να παίρνει τη νίκη. Το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί, πολύ περισσότερο με την προσθήκη Μαυροκεφαλίδη, είναι μακράν μακριά από το δεύτερο. Η διεθνής έλεγξε πλήρως το ματς και την ακολούθησαν οι δύο άλλο Αθηναίοι.

Ιπποκράτης-Καβάλα Κάρδαρης-Κωνσταντινόπουλος-Μαγκουνής (Τεφτίκης)
Χαμός στην Κω, με τους διαιτητές και τον κομισάριο να έρχονται στην Αθήνα Κυριακή το βράδυ και την Καβάλα να πετούσε σήμερα το πρωί. Παρά την ταλαιπωρία τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά και δεν υπήρξε πρόβλημα. Το ματς ήταν σχετικά εύκολο, ενώ το χρονόμετρο δεν "κόλλησε" σε κανένα σημείο. Ιδιαίτερα ο τρίτος της παρέας (Μαγκουνής) παρουσίασε αρκετά καλά διαιτητικά σημεία.

Ηρακλής-Κόροιβος Παγώνης-Ευφραιμίδης-Ξέρας (Δροσόπουλος)
Πήγαν μια χαρά οι διαιτητές και το μόνο λάθος που έγινε ήταν ένα φάουλ σε παίκτη του Ηρακλή, οι άνθρωποι του οποίου γκρίνιαζαν!!! Το σκορ ήταν 74-68 και ο Ευφραιμίδης έδωσε ένα φάουλ, που μεταξύ μας ήταν λάθος, όμως ήταν αδικαιολόγητη η συμπεριφορά των γηπεδούχων. Πέρα απ' αυτό δεν υπήρξε πρόβλημα, με τον Ξέρα να είναι ιδιαίτερα καλός ως τρίτος. Ο Παγώνης παρουσιάζεται "ανεβασμένος" και έλεγξε το ματς. 
Όλα τα παρασκήνια στους αγώνες της Α2!!! (πως πήγε η διαιτησία και ποιοι ρέφερις την "πλήρωσαν"...) Reviewed by THE REFEREES on 12:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.