Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Τέλος το εργόσημο από την Α2 και κάτω με σημερινή τροποποίηση που πέρασε στη Βουλή!!! (μεγάλη επιτυχία για ΕΟΚ-ΟΔΚΕ...)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι διοικήσεις τόσο της ΟΔΚΕ όσο και της ΕΟΚ, αφού κατάφεραν να αποκαταστήσουν μια μεγάλη αδικία. Με συντονισμένες ενέργειες των Βασιλακόπουλου, Μπούσια πέτυχαν την...
παύση καταβολής του εργόσημου από την Α2 έως και τα τοπικά πρωταθλήματα για τους διαιτητές, κριτές και κομισάριους...

Αν και η προηγούμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας τα είχε "θαλασσώσει", ζητώντας επιτακτικά την καταβολή του εργόσημου σε όλες τις κατηγορίες, η νέα υπό τον Κωνσταντίνο Μπούσια - με τη σημαντική βοήθεια της ΕΟΚ ομολογουμένως που μίλησε με όλα τα κόμματα της Βουλής - κατάφερε να πετύχει το ...ακατόρθωτο, αφού στο θέμα μπλέχτηκαν και πολλοί άσχετοι αλλά και κακοπροαίρετοι. 

Η ΕΟΚ, η ΟΔΚΕ και οι κριτές έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της μη καταβολής του εργόσημου.

Για να τελειώνουμε άπαξ δια παντός με το θέμα του εργόσημου, δημοσιεύουμε τη σημερινή τροποποίηση που πέρασε από τη Βουλή και έβαλε "ταφόπλακα" στα όνειρα κάποιων που επιθυμούσε σφόδρα να υπάγεται στο καθεστώς όλος ο χώρος της διαιτησίας.

Περαστικά...



Αποκλειστικό: Τέλος το εργόσημο από την Α2 και κάτω με σημερινή τροποποίηση που πέρασε στη Βουλή!!! (μεγάλη επιτυχία για ΕΟΚ-ΟΔΚΕ...) Reviewed by THE REFEREES on 3:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.