Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εξώδικο στους Γκρίζους Λύκους: "Κατεβάστε το άρθρο αλλιώς..." (για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα Καστοριάς-Κακλαμάνου!!!)

Εξώδικο μας απεστάλη πριν από λίγη ώρα για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα που φέραμε στο μπασκετικό φως αναφορικά με τη δικαστική υπόθεση Καστοριάς - Κακλαμάνου. Όπως μας ενημέρωσαν...
πρέπει να δημοσιεύσουμε την εξώδικη δήλωση της διοικήσεως, πράγμα που ούτως ή άλλως θα πράτταμε και στη συνέχεια να "κατεβάσουμε" το σχετικό άρθρο.

Οι της Καστοριάς αναφέρουν ότι "επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα και αξίωσή μας..."

Από την πλευρά μου και θεωρώντας ότι αποτύπωσα σε βασικές αρχές τα όσα έγιναν στο δικαστήριο, μια και ήμουν παρόν στην ακροαματική διαδικασία και μετέφερα τις πληροφορίες που είδα και άκουσα, ΔΕΝ προτίθεμαι να "κατεβάσω" το άρθρο.

Κατά πρώτο γιατί αποτελεί ένα προϊόν δίχως προσωπικά δεδομένα, αφού ο καθένας θα μπορούσε να παραστεί. 

Κατά δεύτερο, τα στοιχεία που συμπεριλαμβάνονται στο δημοσίευμα είναι απολύτως σωστά και δεν υπάρχει αναληθές περιεχόμενο, κάτι που φαίνεται και από την εξώδικη δήλωση. 

Κατόπιν τούτου, ναι μεν δημοσιεύω την εξώδικη δήλωση αλλά δεν κατεβάζω το άρθρο, επειδή θεωρώ ότι εμπεριέχει ΜΟΝΟ αλήθειες αναφορικά με την αντιδικία του συλλόγου με τον Κακλαμάνο.      

Χαρ. Καραμανλής



Εξώδικο στους Γκρίζους Λύκους: "Κατεβάστε το άρθρο αλλιώς..." (για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα Καστοριάς-Κακλαμάνου!!!) Reviewed by THE REFEREES on 8:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.