Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Χάκερ: Η μεγάλη επιτυχία για την κατάργηση του εργόσημου!!! (σε ποιους χρωστάμε ένα γερό χειροκρότημα..)

Αναμφισβήτητα, η μεγάλη νίκη που επιτεύχθηκε στο θέμα του εργόσημου έχει συντελεστές, τους οποίους και δεν πρέπει να αγνοήσουμε. Ναι μεν οι...
Βασιλακόπουλος, Μπούσιας ως πρόεδροι των δύο ομοσπονδιών καρπώνονται την επιτυχία κατάργησης του εργόσημου, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι συντελεστές.

Ο γενικός γραμματέας της ΟΔΚΕ, Παναγιώτης Ντάβαρης, ήταν από τους πρώτους που "βούτηξαν στα βαθιά νερά" και έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να βρεθεί η λύση στο θέμα. Ενημέρωνε επίσης, συνεχώς τους ρέφερις για την υπόθεση αλλά και τους καθοδηγούσε. 

Η Τάνια Μερίκα από την πλευρά των κριτών, ασχολήθηκε νυχθημερόν με το θέμα του εργόσημου και έβαλε το "λιθαράκι" για τη μεγάλη νίκη. 

Τέλος και ο γενικός - γενικώς, Τάκης Τσαγκρώνης, "έτρεξε" και ασχολήθηκε σοβαρά, ενώ είχε συνάντηση με τον Βασιλειάδη αλλά και με τον ίδιο τον Κωνσταντινέα που είχε δημιουργήσει αρχικά το θέμα. Και ευθυγραμμίστηκε πλήρως με την επιθυμία τόσο των διαιτητών- κριτών όσο και με των ομάδων.  

Διότι, δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την προσπάθεια ανθρώπων από τη διαιτησία και όχι μόνο, που αναλώθηκαν με την περίφημη υπόθεση και δικαιώθηκαν.      
Χάκερ: Η μεγάλη επιτυχία για την κατάργηση του εργόσημου!!! (σε ποιους χρωστάμε ένα γερό χειροκρότημα..) Reviewed by THE REFEREES on 5:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.