Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Αντι-Μπάουμαν ο Ζαγκλής!!! (νίκη για την ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου...)

Πριν από δύο μήνες οι Γκρίζοι Λύκοι (πατήστε εδώ) είχαν αποκαλύψει το όνομα του άγνωστου στο ευρύ κοινό, Ανδρέα Ζαγκλή, για την αντικατάσταση του Μπάουμαν. Όπως βέβαια και ότι το αντίπαλο δέος ήταν...
ένας Ασιάτης παράγοντας, που τελικά δεν προκρίθηκε.

Η ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου στήριξε έντονα και αδιάλειπτα τον νεαρό δικηγόρο και δικαιώθηκε... Ο 38χρονος Έλληνας δικηγόρος, το "δεξί χέρι" του Μπάουμαν αφού εργαζόταν ως νομικός σύμβουλος της FIBA από το 2016, είναι ο νέος ισχυρός άνδρας της παγκόσμιας ομοσπονδίας. 
Γεννήθηκε στα Σιάτιστα και έπαιξε μπάσκετ στα Μελίσσια, ενώ ήταν αρχικά εξωτερικός συνεργάτης της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ. Μία από τις πιο γνωστές του υποθέσεις ήταν η υπεράσπιση της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Δικαστήριο Αθλητικών Υποθέσεων το 2017, όταν η ομάδα είχε ασκήσει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου να τιμωρήσει την ομάδα με απαγόρευση μεταγραφών.

Ο Έλληνας γενικός γραμματέας έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του αθλητικού κόσμου, όπως ο Τσάμπι Αλόνσο, ο Χάβι Μαρτίνεθ και ο Αρτούρο Βιντάλ, αλλά και πέρα από την Ατλέτικο έχει συνεργαστεί και με άλλες ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.
Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Αντι-Μπάουμαν ο Ζαγκλής!!! (νίκη για την ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου...) Reviewed by THE REFEREES on 11:12 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.