Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό στην ...Εβρολίγκα (έντονα παράπονα για τη διαιτησία...)

Η Ελλάδα είναι ένας μικρόκοσμος του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ό,τι γίνεται στη Β' και στη Γ' εθνική συμβαίνει και στην Ευρωλίγκα, απλά εκεί είναι μέτοχοι οι πρόεδροι των συλλόγων, άρα "καταπίνονται" πολλά θέματα για τα καλά και τα συμφέροντα. Μην ξεχνάτε ότι ο Μπερτομέου...
θέλει να πουλήσει την Ευρωλίγκα στο ΝΒΑ, όταν και εφόσον...

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Αναντόλου Έφες στην Πόλη και ο Εργκίν Αταμάν έκανε επίθεση στους διαιτητές (Γιόβτσιτς, Παστούσιακ, Φούφης). 

"Η Ρεάλ πήρε δυο φορές το προβάδισμα μία στην αρχή και μία στο τέλος και πήρε το παιχνίδι. Δείξαμε σε όλους πως μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές Ευρωλίγκας. Θέλω περισσότερο σεβασμό! Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση γιατί θεωρώ πως οι διαιτητές έκαναν σοβαρά λάθη. Έκαναν ένα καθοριστικό ρόλο με το χρόνο.

Η Ρεάλ πήρε επίθεση 14’’, ενώ έπρεπε να έχει 4’’ στη διάθεσή της μετά την τεχνική ποινή στον Ντάνστον. Το είπαμε 2-3 φορές αλλά μας είπαν «όχι». Αυτός είναι ο κανονισμός. Θα απευθυνθούμε στην Ευρωλίγκα και θα ζητήσουμε επανάληψη του αγώνα».


Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό στην ...Εβρολίγκα (έντονα παράπονα για τη διαιτησία...) Reviewed by THE REFEREES on 11:02 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.