Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πανικός στην ΕΟΚ και τις ερασιτεχνικές ομάδες από το εργόσημο!!! (φεύγει εμπρηστικό έγγραφο προς τον Βασιλειάδη και έπεται αντίδραση...)

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, υφυπουργός Αθλητισμού, είχε καθησυχάσει τους παράγοντες της ΕΟΚ και κατ΄ επέκταση τις ομάδες των ερασιτεχνικών κατηγοριών, περί μη επιβολής εργόσημου σε διαιτητές, κριτές, παρατηρητές και κομισάριους των ερασιτεχνικών κατηγοριών...
Ότι η τροπολογία στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα «Επέκταση κάλυψης εργοσήμου στους διαιτητές», που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διεθνής ρέφερι Πέτρος Κωνσταντινέας, δεν θα φορά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.   

Γι' αυτό και άπαντες έπεσαν από τα σύννεφα ύστερα από την επέκταση του εργόσημου που αποφάσισε το ΕΦΚΑ και που δημοσιοποιήθηκε.

Γι' αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, ζητώντας να τηρήσει τα όσα είχε επισημάνει στις κατ' ιδίαν συνομιλίες που είχαν γίνει με τον Τάκη Τσαγκρώνη. 

Πλην του εγγράφου αναμένεται να υπάρξουν και δυναμικές αντιδράσεις εκ μέρους των σωματείων αλλά και της ΟΔΚΕ, αφού το εργόσημο θα διαλύσει τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, θα τα εξαφανίσει. 

Ήδη, πάντως, επικρατεί πανικός σε όλες τις ομοσπονδίες και σύντομα θα παρέμβει και η ΕΟΕ με τον πρόεδρό της, Σπύρος Καπράλος, προκειμένου να διαφυλάξει όλο το αθλητικό οικοδόμημα από τις λανθασμένες αποφάσεις της κυβέρνησης...  
Πανικός στην ΕΟΚ και τις ερασιτεχνικές ομάδες από το εργόσημο!!! (φεύγει εμπρηστικό έγγραφο προς τον Βασιλειάδη και έπεται αντίδραση...) Reviewed by THE REFEREES on 3:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.