Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το portfolio του Γιάννη Αντετοκούνμπο!!! (ποιος Έλληνας "βασιλιάς" έδεσε το όνομα μαζί του...)

Ότι το μεγάλο project του ΝΒΑ λέγεται Γιάννης Αντετοκούνμπο, αυτό είναι γνωστό. Ότι η ΝΙΚΕ το καλοκαίρι θα δημιουργήσει ένα story με τη ζωή του, που θα συγκινήσει και θα προβάλει την αθλητική εταιρία, το ξέρουν κάποιοι. Μόνο που αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι το...
"χαρτοφυλάκιο" του Έλληνα Γιάννη.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας που "έδεσε" το όνομα μαζί του ονομάζεται Κρις Τομάρας από το Σικάγο και δημιούργησε το 1975 την Kronos Foods Corp. Σήμερα, η επιχείρηση λειτουργεί σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υπηρεσιών μεσογειακής διατροφής στον κόσμο! Όλα τα Kronos Foods διατίθενται μέσω των διανομέων υπηρεσιών τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. 
Έχει μείνει γνωστός ως ο «βασιλιάς του γύρου» στο Σικάγο.

Η τράπεζα που χορηγεί τον Έλληνα Γιάννη είναι η BMO Harris Bank, η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσωπικών τραπεζικών προϊόντων και λύσεων μέσω σχεδόν 600 καταστημάτων και απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 40.000 ΑΤΜ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαθέτει συνολικό ενεργητικό 744 δισ. δολ. και περισσότερους από 45.000 υπαλλήλους.





Και πάμε παρακάτω: Η TCL είναι παγκόσμιος κορυφαίος κατασκευαστής τηλεοράσεων και κλιματιστικών και ηγετική μάρκα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Ο Neymar Jr., έχει οριστεί ως παγκόσμιος πρεσβευτής μάρκας της εταιρείας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πια ο brand ambassador της εταιρίας. 
Το portfolio του Γιάννη Αντετοκούνμπο!!! (ποιος Έλληνας "βασιλιάς" έδεσε το όνομα μαζί του...) Reviewed by THE REFEREES on 5:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.