Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το project "Athens Alive" παραμένει "ζωντανό" για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!!! (οι κρυφές συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους και ο νέος "συμπαίκτης"...)

Τις τελευταίες ημέρες τα στελέχη της Redstone, που είναι ο βασικός συμπαίκτης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο "Athens Alive", βρίσκονται στην Αθήνα και έχουν κρυφές συνομιλίες με κυβερνητικούς αξιωματούχους για το μεγάλο project.
Το μπάτζετ του έργου ανάπλασης μιας περιοχής 250 στρεμμάτων με κέντρο το ΟΑΚΑ αυξάνεται στα 1,7 δις, κάτι που σημαίνει ότι θα ανοίξουν 15.000 θέσεις εργασίας και θα έρθουν έσοδα 18 δις σε βάθος 15-20 χρόνων. 

Όπως λέγεται, νέος συμπαίκτης είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, που θα αναλάβει ένα μέρος των χρημάτων που θα δοθούν. Πάντως και η κυβέρνηση θέλει το project να το χρησιμοποιήσει προεκλογικά... 
Το project "Athens Alive" παραμένει "ζωντανό" για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!!! (οι κρυφές συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους και ο νέος "συμπαίκτης"...) Reviewed by THE REFEREES on 8:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.