Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: "Πλαστές συναλλαγματικές" εμφάνισαν από σύλλογο οι Κακλαμάνος, Πάνου!!! (το SMS που "έκαψε" τον μάνατζερ του Αντετοκούνμπο και η αγωγή για πλαστογραφία...)

Μια άνευ προηγούμενου υπόθεση εκτυλίχθηκε σε δικαστική αίθουσα, με τον γνωστό μάνατζερ Γιώργο Πάνου και τον πελάτη του (Κακλαμάνος) να διεκδικούν από σύλλογο της Α2 κατηγορίας τα διπλάσια χρήματα απ' ότι αρχικά είχαν συμφωνηθεί!!! Προσκομίζοντας πλαστές συναλλαγματικές...
όπως ανέφεραν με ξεκάθαρο τρόπο και χωρίς περιστροφές οι παράγοντες της Καστοριάς, διεκδικώντας την καταβολή του διπλάσιου ποσού, ήτοι 48.000 ευρώ για ένα χρόνο αντί 24!!!

Και πως επιβεβαιώνεται ότι ήταν πλαστές οι συναλλαγματικές; Απ' το ότι:

  • Δεν υπήρχε η υπογραφή του προέδρου (Ναούμ Δίτσιος), ο οποίος είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος σύμφωνα με το νόμο. Για το λόγο αυτό και προσκομίστηκε στο δικαστήριο γραφολογική εξέταση που το αποδεικνύει περίτρανα...
  • Ήταν αλλοιωμένη η σφραγίδα του συλλόγου...
  • Τα 24 χιλιάρικα (2.000 επί 10 μήνες) καταβλήθηκαν στον παίκτη με μάρτυρες

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι προσκομίστηκε το περιεχόμενο ενός SMS που απέστειλε ο Γιώργος Πάνου, ο μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στους παράγοντες της Καστοριάς και στο οποίο έγραφε σε ελεύθερη μετάφραση: "Θα σας παρακαλούσα να καταβάλλεται στον πελάτη μου τα εναπομείναντα 1.400 ευρώ απ' όσα του χρωστάτε"... Όπου τα 1.000 ευρώ προέρχονται από ένα πρόστιμο που επιβλήθηκε σε όλους τους παίκτες και τα 400 από υπόλοιπο για ενοίκιο σπιτιού!!!

Εν ολίγοις, ο Γιώργου Πάνου "άδειασε" τον πελάτη του και επιβεβαίωσε πλήρως τους παράγοντες της Καστοριάς, οι οποίοι παρεμπιπτόντως θεωρούνται άκρως αξιόπιστοι και φερέγγυοι και ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξε διαμαρτυρία, πολλώ δε μάλλον καταγγελία, για αθέτηση συμφωνίας με παίκτη η προπονητή. 

Κι όμως, ο Γιώργος Πάνου, μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, υποστήριξε άλλα στο δικαστήριο απ' ότι έστελνε με μήνυμα!!! Προφανώς και το είχε ξεχάσει, με συνέπεια να γελάσει το χειλάκι όλων όσων βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα, μεταξύ αυτών και εμείς που δώσαμε το παρών στην ακροαματική διαδικασία. 

Οι ιθύνοντες την Καστοριά, μάλιστα, θα καταθέσουν μήνυση για πλαστογραφία.

Το καλό ρεπορτάζ συνεχίζεται....


Χαρ. Καραμανλής
Αποκλειστικό: "Πλαστές συναλλαγματικές" εμφάνισαν από σύλλογο οι Κακλαμάνος, Πάνου!!! (το SMS που "έκαψε" τον μάνατζερ του Αντετοκούνμπο και η αγωγή για πλαστογραφία...) Reviewed by THE REFEREES on 9:41 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.