Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Παρατηρητής: Πως πήγαν οι διαιτητές στα ματς της Β΄' εθνικής!!! (τι είδαμε στα ντέρμπι)

Ιδιαίτερα δυνατές αναμετρήσεις διεξήχθησαν στα ματς της Β' εθνικής και για να ακριβολογούμε, σε όσα είχαμε παρουσία. Θα προσπαθούμε κάθε αγωνιστική να παρακολουθούμε τα κρίσιμα ντέρμπι, ώστε να υπάρχει διαιτητική ροή...


Ας ξεκινήσουμε: 

ΔΟΥΚΑΣ – ΤΡΙΤΩΝ 82-78 (69-69)
Διαιτητές: Στρέμπας-Μηλαπίδης
Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, οριακό και δύσκολο. Κρίθηκε στα σημεία, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στην παράταση. Στο τέλος και οι δύο προπονητές έδωσαν συγχαρητήρια στους διαιτητές. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Ευστρατίου στο μάτι σε μια ανύποπτη φάση στο κέντρο!

ΠΕΝΤΕΛΗ – ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 72-77
Διαιτητές: Πολυχρόνης-Χρηστίδης Π.
Εξαιρετική ήταν η διαιτησία σε ένα ακόμα δυνατό ματς, όπου δεν ακούστηκε "κιχ".

ΠΑΠΑΓΟΥ – ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ 84-80
Διαιτητές: Τσαχάκης-Ραχιώτης
Δίκαια κέρδισε ο γηπεδούχος σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με πολλές φάσεις. Εξαιρετική η συμπεριφορά των δύο πάγκων, με τον Κατσούνη να δέχεται τεχνική ποινή λόγω του ότι μπήκαν έξι παίκτες στο παρκέ.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 87-79
Διαιτητές:  Μπούκας-Τεφτίκης
Ένα ακόμα υψηλής επικινδυνότητας παιχνίδι, με τον πρώτο ρέφερι να είναι ιδιαίτερα καλός, ενώ ο δεύτερος είχε αρκετά καλά σφυρίγματα.

ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 67-65
Διαιτητές: Καραβίτης-Σιδέρης
Ματσάρα έγινε στο Ίλιον, σε ένα κλειστό παιχνίδι. Ο πρώτος διαιτητής έδωσε ορθά γκολ - φάουλ στους φιλοξενούμενους όταν το ματσάκι όδευε προς τη λήξη και ενώ ήταν στο "Χ" αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη. Υποδειγματική η συμπεριφορά του κόουτς Κτιστάκη, ανήσυχος στα όρια του επιτρεπτού ήταν ο Ρουμελιώτης.


ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΕΣΠΕΡΟΣ 77-71
Διαιτητές: Κάρδαρης-Φασόλης
Αρκετά καλός παρουσιάστηκε ο Έσπερος αλλά "κόλλησε" στη ζώνη της Ελευσίνας. Τεχνική ποινή δόθηκε από τον πρώτο διαιτητή στον Γιάννη Κυριακόπουλο. Όποιος κι αν κέρδιζε, πάντως, θα ήταν δίκαιο. Η τελική διαφορά είναι πλασματική.

Ο Παρατηρητής: Πως πήγαν οι διαιτητές στα ματς της Β΄' εθνικής!!! (τι είδαμε στα ντέρμπι) Reviewed by THE REFEREES on 11:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.