Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αναλαμβάνει δράση ο αθλητικός Εισαγγελέας για την Α1 γυναικών!!! (ζητούνται οι διαιτητές που ορίστηκαν και οι λογαριασμοί τους...)

Πληροφορίες των Γκρίζων Λύκων αναφέρουν ότι η παρέμβαση της ΕΟΚ έπιασε τόπο και ο αθλητικός Εισαγγελέας ανοίγει το φάκελο στοιχηματισμού της Α1 γυναικών!!! Όπως μάθαμε...
ο Εισαγγελέας ζητάει, αφενός τους ορισμούς των διαιτητών στα ματς της Α1 και αφετέρου, τους τραπεζικούς λογαριασμούς ώστε να διαπιστωθούν ασυνήθιστες δραστηριότητες.

Αν η υπόθεση προχωρήσει, τότε θα ακουστούν και τηλεφωνικές συνομιλίες από κινητά διαιτητών, παραγόντων, παικτριών και όχι μόνο. 

Ο Εισαγγελέας απέστειλε στην ΕΟΚ σχετικό έγγραφο και η ομοσπονδία θα συνδράμει τα μέγιστα, ώστε να μην υπάρξουν σκιές. Και κυρίως να μην διασύρονται άνθρωποι που δεν έχουν την παραμικρή εμπλοκή σε ένα θέμα, στο οποίο δεν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες. 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αναλαμβάνει δράση ο αθλητικός Εισαγγελέας για την Α1 γυναικών!!! (ζητούνται οι διαιτητές που ορίστηκαν και οι λογαριασμοί τους...) Reviewed by THE REFEREES on 2:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.