Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα αναταραχή σε σύνδεσμο διαιτητών για το προστάζ!!! (υπάρχει θέμα...)

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η αναταραχή στους "κόλπους" ενός συνδέσμου διαιτητών, κάτι που προβληματίζει και τους παράγοντες της ΟΔΚΕ. Πρόκειται για τον σύνδεσμο...
Νότιας Αττικής, όπου οι τόνοι έχουν ανέβει μεταξύ της διοίκησης και της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ, σε βαθμό που να συζητιούνται έντονα τα θέματα. Οι Γκρίζοι Λύκοι έγραψαν αρχικά κάποια πράγματα υπό τον τίτλο Οι "εκπλήξεις" στα τεστ του προστάζ σε ένα δραστήριο σύνδεσμο!!! (τα αουτσάιντερ πήραν το προβάδισμα...)


Τι μάθαμε;

  • Η πρόεδρος του συνδέσμου ανακοίνωσε τα ονόματα των παιδιών που θα προταθούν για τα προστάζ. Είπε πως τελικά θα πάνε 8 διαιτητές και ανέφερε ότι είναι έργο της διοίκησης. Επίσης, ανέφερε ότι έκανε το δου σου τις αξιολογήσεις των τοπικών κατηγοριών και ανέβασε όλο τον κόσμο, καθώς έχουμε σε λίγο καιρό εκλογές. Από το δου σου διέρρευσε πως θα τους ανεβάσει όλους και το καλοκαίρι θα υποβιβάσει αυτούς που δεν αξίζουν. 
  • Ο Καρότσης που διαχειρίζεται τους διαιτητές των μικρότερων κατηγοριών και με την σύμφωνη γνώμη και άποψη και του Βουράκη ως προέδρου ΚΕΔ αλλά και του Τάσου Πηλοϊδη ως υπεύθυνου διαιτησίας, με στοιχεία απέδειξε ποιοι και γιατί πρέπει να ανέβουν κατηγορία. Και ενδεχομένως κάποιοι άλλοι μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων αν και εφ’οσον δείξουν κάποια σχετική βελτίωση που είναι αποκλειστικά στο χέρι το δικό τους.
  • Μίλησε ο Βουράκης, και είπε πως το ότι πάνε 8 άτομα στα προστάζ " οφείλεται αποκλειστικά στις πιέσεις τις δικές μας" (Πηλοϊδης, Καρότσης) διότι ήθελαν να στείλουν ή 2 ή 5. Μετά από πιέσεις πολλές και με συνάντηση με την ΟΔΚΕ, τελικά πείστηκαν να προταθούν και τα 8 παιδιά. Δόθηκε μία σειρά, σύμφωνα με την βαθμολογία τους από την αρχή της περιόδου, αφού ορίζονται στα παιχνίδια της Α' παρατηρητές.
  • Το δου σου, που έχει και τον τελευταίο λόγο βάσει νόμου, άλλαξε την σειρά και έβαλε άλλους σε θέση άλλων σύμφωνα με τα δικά τους προσωπικά κριτήρια και λαμβάνοντας και τα αγωνιστικά τεστ. Τα αγωνιστικά τεστ, από την άλλη, ήταν μία παρωδία καθώς άλλαξαν 3 φορές τις μέρες και τις ώρες, ενώ οι υποψήφιοι ενημερώθηκαν μία μέρα πριν. Δεν υπήρχαν γραμμές στο παρκέ, ενώ είχαν τοποθετηθεί σφουγγαρίστρες ενώ τα "μπιμπ" ακούγονταν από κινητό!!! Ορισμένοι διαιτητές το "έβγαλαν" και κάποιοι άλλοι στα 83 έμειναν λίγο πιο πίσω.
  • Όσα υποστήριξαν οι Πηλοϊδης, Βουράκης, Καρότσης αναρτήθηκαν μέσω προτζέκτορα, ώστε να τα δουν και τα παιδιά, βασιζόμενα σε στοιχεία με νούμερα και αριθμούς. Πήραν τον λόγο και αρκετά παιδιά και είπαν πως η δουλειά που γίνεται και από τους τρεις είναι εξαιρετική και κάποια παιδιά από μεταγραφές άλλων συνδέσμων που έχουν μέτρο σύγκρισης, είπαν, πως αυτό που γίνεται στον Πειραιά, δεν υπάρχει πουθενά σε κανέναν άλλον σύνδεσμο. 
Πρέπει να σημειώσουμε ότι μετά τα όσα διαδραματίστηκαν η Χρύσα Γαρίνη, πρόεδρος του συνδέσμου, αποχώρησε από την αίθουσα που γινόταν η συγκέντρωση και πήγε στο γραφείο της, αντιλαμβανόμενη την άσχημη κατάσταση. 
Νέα αναταραχή σε σύνδεσμο διαιτητών για το προστάζ!!! (υπάρχει θέμα...) Reviewed by THE REFEREES on 9:28 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.