Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το ...παρολί και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη στους διαιτητές!!! (τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση της ΚΕΔ)

Μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση διεξήχθη μεταξύ των μελών της ΚΕΔ και των παραγόντων της Α1 αναφορικά με τους διαιτητές. Ειπώθηκε ότι παίζεται παρολί στις "πλάτες" των διαιτητών, ενώ και τα χτυπήματα προς αυτούς είναι σημαντικά...
Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης, που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ ζήτησε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και χρειάζεται να μπουν έμπειροι διαιτητές ώστε να διασφαλίσουν την αξιοπιστία.

Ο Κυριάκος Ταβουλαρεας ανέφερε ότι για να υπάρχει αξιοπιστία και μια σχέση αμφίδρομη, δεν πρέπει οι διαιτητές να μπαίνουν στο στόχαστρο των ομάδων. "Υπάρχουν διαρροές και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη εις βάρος των ρέφερις", ανέφερε ο Καλαματιανός ρέφερι και συνέχισε: "Ίσως να επηρεάζονται από κάποιους που προσπαθούν να το παίξουν παρολί στις "πλάτες" των διαιτητών.

Εκτός κι αν θέλετε να γίνουμε ποδόσφαιρο. Και στο κάτω - κάτω όποιος έχει αποδείξεις για κάτι το μεμπτό, μπορεί να μας τα πει. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού... Εσείς κάνετε τους διαιτητές πρωταγωνιστές με τις στοχοποιήσεις. Κάνουμε προσπάθεια να βελτιώνουμε τους διαιτητές πολυεπίπεδα. 

Ο Στέλιος Συτμεωνίδης είπε: "Έχουμε πολλούς διαιτητές στην Α1 και αναγκαζόμαστε να ορίζουμε διαιτητές που δεν είναι και τόσο έμπειροι..."
Το ...παρολί και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη στους διαιτητές!!! (τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση της ΚΕΔ) Reviewed by THE REFEREES on 9:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.